Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tesla svolává k opravě 123.000 vozů Model S. Co je důvodem?

redakce AUTO.CZ
Diskuze (8)
Tesla bude vadnou součástku způsobující problémy s řízením měnit po celém světě, oprava potrvá zhruba hodinu.

Americký výrobce elektromobilů Tesla svolává ze světového trhu 123.000 vozů Model S kvůli problémům s řízením. V souvislosti s touto záležitostí nedošlo k žádným nehodám nebo zraněním, oznámila firma. Odvolání je dobrovolné, a tedy není reakcí na požadavek regulátora, který by stažení automobilů vyžadoval kvůli bezpečnosti.

Problém představují šrouby dodávané německou společností Bosch, které mohou za velmi chladného počasí korodovat, uvádí se v prohlášení Tesly. Někteří motoristé si na tuto komplikaci stěžovali na internetových fórech. Šrouby jsou součástí posilovače řízení a i bez nich je auto podle firmy řiditelné, jen je k tomu potřeba více síly.

Tesla bude součástku měnit po celém světě, oprava potrvá zhruba hodinu. Firmu tento krok přijde na více než 60 milionů dolarů (1,24 miliardy Kč), píše agentura Bloomberg.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (8)
3. 4. 2018 17:03
Re: Proč?
A neměla by ilustrační fotka být přeci jen věrná realitě ? >:D Když píšu o Fabii, přeci taky nedám fotku prototypu,když jde o sériový vůz.
3. 4. 2018 08:52
Re: Proč?
Odpověděl si sám. Protože je to ilustrační fotka.
2. 4. 2018 20:35
Re: tesla zkratka technicky slabé
Rozumné argumenty platia len na tých, čo nejaký rozum majú. ;-)
2. 4. 2018 19:01
Re: tesla zkratka technicky slabé
Zrovna to tdi je synonymom ekológie >:D . A máš ty vôbec predstavu koľko tej elektrickej energie z fosílnych palív potrebuješ na spracovanie a distribúciu ropy? :-) no nič
2. 4. 2018 13:46
Re: tesla zkratka technicky slabé
A ty si z ktorej čerešne spadol, jebenko? Na teba sme čakali, až nám to všetko fundovane vysvetlíš.