Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tiago Monteiro projel Hondu Mean Mower ve Spa

Jan Mička
Diskuze (7)
Nejrychlejší zahradní traktor světa navštívil závodní okruh v belgickém Spa. Za jeho volant se posadil bývalý pilot Formule 1.

Hondu Mean Mower snad není třeba déle představovat. Rudý zahradní traktor se nedávno zapsal do Guinessovy knihy rekordů za maximální rychlost 188,1 km/h, které dosáhl ve španělské Tarragoně na začátku letošního března. Nedlouho poté však odcestoval do Belgie. Na jedno z nejmystičtějších míst na naší planetě…

Ano, podíval se do Spa-Francorchamps. Sedmikilometrový okruh Formule 1, který se pyšní jednou z nejkrásnějších zatáček celého seriálu, jsme si nedávno také projeli, rozhodně jsme však měli daleko lepší podmínky, než zmíněná Honda.

Naštěstí se však za volant zahradního traktoru neposadil obtloustlý novinář z Moravy, ale bývalý závodník Formule 1 Tiago Monteiro. Ačkoliv by pro něj mělo být krocení silných strojů denním chlebem, s Hondou Mean Mower bylo třeba zacházet opatrně. Tato věcička s litrovým motorem z Hondy VTR Firestorm (109 koní) totiž umí jezdit rychlostí až 211 km/h, což nepůsobí při představě jízdy v Eau Rouge moc bezpečně. Nic vážného se však nestalo a výsledek můžete vidět v přiloženém videu.

Jan Mička
Diskuze (7)
4. 5. 2014 20:53
Re: Primitívna zábava...
Já jsem ti to mínus nedal. Každopádně můžu odpovědět na otázku. Je to sekundárně taky inženýrské cvičení.
4. 5. 2014 17:42
Re: Primitívna zábava...
Ten anonym, co mi dal palec dolů a nemá ani odvahu se k tomu normálně vyjádřit, má snad pocit, že je to něco jiného, než obyčejná reklama ?
4. 5. 2014 17:18
Re: Primitívna zábava...
Nikoliv zábava, obyčejná reklama je to. To snad vidí každý.
4. 5. 2014 17:13
Primitívna zábava...
:no:
4. 5. 2014 15:57
Zase nepřemýšlíte, když píšete.
Jedno z nejmystičtějších míst? Co má Spa společného s mystikou? Zřejmě myslíte jedno z NEJMÝTIČTĚJŠÍCH míst, že? Ale to byste museli umět česky.