Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tohle je asi nejkrásnější NSX na světě. Najela jen 300 km. A může být vaše

Martin Tolar
Diskuze (0)

Zajímavá japonská auta jsou teď v kurzu. A právě teď je na prodej asi nejméně jetá Honda NSX na světě. Za kolik se asi prodá?

Honda NSX je moje třetí nejoblíbenější auto na světě, takže je vám jasné, že pořád sleduji její ceny. Bohužel doby, kdy se vešly do šesti cifer, jsou dávno pryč. A tahle NSX s logem Acura to určitě nezmění, má totiž úžasně nízký nájezd. Konkrétně jen 187 mil, tedy asi 300 kilometrů.

Kus nabízený přes dražbu serveru  Bring a trailer je z roku 1994, má pětistupňový manuál a černý kožený interiér. Lak má název Brooklands Green Pearl a věk 25 let se na něm nijak nepodepsal. Až do roku 2018 nebyla tahle Acura zaregistrována, dostanete k ní také kompletní dokumentaci. Pneumatiky Yokohama jsou z roku 2003 a nedávno byl měněn olej. Není to tedy původní stav, ale zase nejde o změny, které by mu nějak ublížily.

V roce 1994 prý Honda vyrobila jen 34 aut v této barvě. Není tedy divu, že nabídky jsou už nyní vysoké. Už teď se pohybují okolo dvou milionů korun, ale ještě pár dní zbývá. A pokud se bude opakovat scénář u Supry, bude konečná cena ještě vyšší.

Martin Tolar
Diskuze (0)

Doporučujeme