Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tom Cruise si možná zahraje Carrolla Shelby

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Rivalové sice ještě zaplňují kina, ale pozornost se začíná stáčet k projektu, který má na filmovém plátně oživit Carolla Shelbyho.

Filmy s automobilovou tématikou se očividně začínají vracet do módy. Vedle série Rychle a zběsile, uspokojující především příznivce velkých gest a výbuchů, se začínají objevovat i filmy, které nejen motoristickým fanouškům nabízejí zajímavý pohled do minulosti.

Snímek Rivalové dokázal, že svět Formule 1 může být přitažlivý i pro diváky benzinem nenačichlé a stejným směrem se nyní chce vydat Tom Cruise spolu s režisérem Josephem Kosinskim. Tato dvojice si údajně padla pracovně do oka při natáčení sci-fi Nevědomí a jejím dalším dílem se má stát snímek, který je prozatím uváděn jako Go Like Hell.

Předlohou pro film je kniha Go Like Hell: Ford, Ferrari, and Thein Battle for Speed and Glory at Le Mans z roku 2009, v níž autor A.J.Baim popisuje souboj mezi Fordem a Ferrari v Le Mans v šedesátých letech.

Projekt, o němž se mluvilo již v roce 2011 v souvislosti s režisérem Michaelem Mannem a hercem Bradem Pittem, nyní údajně oživilo studio 20th Century Fox. Pokud dojde k dohodě mezi studiem a Cruisem s Kosinskim, pak se s natáčením začne v příštím roce a Tom si zahraje Carrolla Shelbyho, který bude samozřejmě hlavním hrdinou celého snímku.

Fanynky Toma Cruise se tak mohou začít těšit na svého oblíbence ve stetsonu a lacláčích nebo kostkovaném saku, zatímco jejich protějšky nejspíš nadchnou Fordy, Ferrari a další stroje z šedesátých let.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Avatar - Jirka.12345
27. 10. 2013 18:39
Rivalové
Rivalové jsou naprosto super, už hodně dlouho jsem takhle dobrý film neviděl. :yes:
Avatar - PTS
27. 10. 2013 16:04
Doufám...
... že se tento nápad dostane až do kin. Shelby je legenda motorsportu, Cruise kinematografie. Zní to pěkně a já si to určitě nenechám ujít. :yes: