Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Toyota Land Cruiser: První úlet oficiálních fotek

Miro Mihalik
Diskuze (55)
Svět je velký jako tlačítko Enter. Stačí se ho neopatrně dotknout a po síti se řítí věci, které ještě měly zůstat utajené.

Premiéra ještě neproběhla a už se povedlo faux pas. Někdo ze společnosti Corporacion Flores, což je importér vozů značky Toyota v Hondurasu, prostě omylem zavěsil na internetové stránky fotogalerii nového modelu Land Cruiser. K obrázkům sice nezveřejnili technická data, ale můžeme hádat, že budou podobné s novým Lexusem LX570, který má pod kapotou vidlicový osmiválec o objemu 5,7 l s výkonem 280 kW (381 k) a točivým momentem 545 Nm. Tím slůvkem „podobné“ máme na mysli samozřejmě rozměry, tento motor se do Evropy pravděpodobně nedostane.

Pochopitelně v japonském Aichi asi neměli radost, i když krátce po „incidentu“ galerie zmizela. Mezitím je totiž někdo stihl stáhnout. Tohle ovšem není první únik záběrů nového off-roadu Toyoty. Ven se dostaly i záběry pořízené při produkci těchto katalogových fotek, které zachycovaly jízdu v poušti na blíže nespecifikovaném místě.

Miro Mihalik
Diskuze (55)
Avatar - Ghostyx
20. 8. 2007 23:07
Re: japonci
Ta EX-35 je naprosta dokonalost... ;-) Hlavne ten interier proste nema ani jednu jedinou malinkatou chybu. :yes: :yes: :yes:
20. 8. 2007 13:13
Re: novy LC?
U LX570 jsem někde xenony viděl, takže naděje umírá naposled...
Avatar - Ghostyx
20. 8. 2007 10:55
Re: Design
Moje rec... Souhlas :yes:
Avatar - borovička pivo ako je tu živo
Re: novy LC?
vsimol si si, ze to asi (zase :)) nema xenony
Nechce sa mi verit, ze ked uz robia takuto vec, ze to tam nedali...
Avatar - Ghostyx
19. 8. 2007 23:40
Re: japonci
Cti pozorne kamo, ja neporovnavam, ja pouze konstatuji, ze tohleto je ve srovnani (pro natvrdle - srovnani designu exterieru a interieru, nikoliv koncepce) s QQ a CX-7, ktere momentalne v prodejich valcuji vse co se da, hodne nepovedena almara... ;-)