Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Tradiční sraz Peugeotů s netradičním programem

Vitek
Diskuze (0)
Víkend 23. – 25. srpna 2013 bude ve znamení 38. srazu Peugeot Clubu, který se bude konat v Kněžnici u Jičína.

Sraz je otevřen všem příznivcům lva ve znaku, pro které je připraven bohatý program, který vyvrcholí vystoupením kouzelníka Štěpána Šmída.

„Letní sraz se koná v malebném Rumcajsově kraji a je připraven natolik bohatý program, že jej žádný majitel Peugeota nemůže vynechat,“ uvedl hlavní organizátor Milan Krejčík. „Hlavní novinkou je řazení vozů na spanilou jízdu dle modelů. Z hromadného focení budou krásné záběry. Vystoupení profesionálního kouzelníka okoření sobotní zábavu.“

„Ze srazu si můžete odvést srazové tričko, v tradiční Peugeotí modré barvě. Hlavním motivem na zádech je zřícenina hradu Trosky. Toto tričko je ale nutné objednat předem.“

Bohatý program

První účastníci do Kněžnic zavítají již během pátečního odpoledne. Samozřejmostí je vzájemné zhlédnutí vozů Peugeot a pro sportovněji založené odstartuje turnaj v plážovém volejbale.

Hlavní program se odehraje v sobotu. Před desátou hodinou budou vozy Peugeot seřazeny dle modelů a připraveny na spanilou jízdu do Jičína. Po hromadném focení bude následovat přesun do centra Jičína, kde budeme objevovat krásy pohádkového města.

Odpoledne odstartuje orientačně poznávacím výletem, který povede krásami Českého ráje. Kemp v Kněžnici je cílovou stanicí výletu, tam budou probíhat zábavné soutěže pro děti i dospělé. Samozřejmostí je přítomnost předváděcích vozů Peugeot s možností praktického vyzkoušení a také e-shop Peugeot Clubu.

Sobotní večer se ponese v duchu porcování grilované kýty a vystoupení kouzelníka Štěpána Šmída, který v úvodu potěší dětské diváky, poté bude ohromovat dospělé publikum mikromagií. Následovat bude vyhlášení vítězů ze soutěží a orientačně poznávacího výletu.

Srazové tričko

Za zvýhodněnou cenu 150 Kč můžete být oděni do srazového trička, které bude opatřeno Vaší přezdívkou. Tričko má modrou barvu, která je tradiční pro francouzský Peugeot. Objednávka triček musí být provedena do 31. 7., protože jsou vyráběna na zakázku z důvodu tisku přezdívky.

Přijeďte na celý víkend, nebo jen na sobotu

Máte-li zájem se zúčastnit tohoto srazu, počítejte se vstupním poplatkem za sobotní program ve výši 200 Kč (100 Kč pro řádného člena Peugeot Clubu). Děti do 15 let (včetně) tento poplatek neplatí.

Pokud chcete být přítomni po celý víkend, můžete si vybrat z velké škály ubytování od pokojů s vlastním sociálním zařízením až po chatky, ale vězte, že kapacity jsou omezené. Pro ostatní je připravena rozsáhlá plocha pro stany.

„Využijte této příležitosti a přidejte se do dobré party milovníků značky Peugeot. Nováčci jsou vítáni a není problém pro ně udělat diagnostiku vozů,“ dodal Milan Krejčík.

Na webových stránkách Peugeot Clubu se můžete na sraz přihlásit.

Diskuse ke srazu probíhá na fóru Peugeot Clubu.

peugeot peugeot

Vitek
Diskuze (0)