Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Unikly snímky nového BMW M2 s M Performance díly. Je to celkem divočina

Jan Zajíc
Diskuze (5)

Představení nového BMW M2 vzbudilo slušný rozruch. A to i kvůli tomu, jak nejmenší plnotučné "emko" vypadá.

Zatímco techniku snad každý fanoušek rychlých bavoráků uvítal, o pohon se totiž stará dvěma turbodmychadly přeplňovaný třílitrový řadový šestiválec o výkonu 338 kW roztáčející výhradně zadní kola a k mání je i manuální převodovka, design veřejnost a nadšence do BMW rozděluje.

Sportovní divize M každopádně nabídne možnost, jak vzhled nové M2 pozměnit. Stejně jako u ostatních ostrých modelů totiž samozřejmě budou k dispozici díly z katalogu M Performance.

Jak by některé z nich měly vypadat, naznačují fotografie, které se objevily na instagramovém profilu Wilcoblok. Jde prý o oficiální uniklé snímky. Prohlédnout si na nich můžeme červený exemplář s neobvyklým polepem karoserie, několika aerodynamickými doplňky na různých místech vozu a tmavými koly. Za zmínku také stojí tmavá kola, střešní spoiler a především velké zadní křídlo.

Všimněte si dále nového zadního nárazníku s odlišně provedenými krajními částmi. Jiný je difuzor a hlavně: zájemci podobně jako u M3 a M4 budou moci sáhnout po odlišném vyvedení výfuku. Namísto koncovek uspořádaných po dvou po stranách bude k mání řešení s koncovkami uprostřed a nad sebou.

Video se připravuje ...

Tak co říkáte, dělají tyto díly z katalogu M Performance z nové M2 hezčí auto, nebo se vám víc líbí bez úprav? Anebo se vám novinka divize M nelíbí vůbec?

Jan Zajíc
Diskuze (5)

Doporučujeme

14. 10. 2022 23:56
Je to divné...
ale prečo INÉ skoro vždy = HNUSNÉ?
Avatar - Roland Von Wagen
14. 10. 2022 21:53
Re: S podivem je,
Hlavní roli sice nehraje, ale nedůležitý taky není. Tohle vypadá, jak kdych to dělal já (baj voko a na první pokus). U BMW se posledních pár let k designu přistupuje dost volnomyšlenkářsky, takže mě to nepřekvapuje. Na sportovnost to ale negativní vliv mít nebude. :yes:
Avatar - KANKUNEN
14. 10. 2022 07:53
S podivem je,
že třeba závodní Fabia R5 působí designově úplně čistě a přitom u závoďáku design hlavní roli nehraje.
Avatar - KANKUNEN
14. 10. 2022 06:36
No to je zmatek
Připadá mi to jako videa, kde se střídá deset záběrů do sekundy. Už jen ty klikyháky, které má BMW ve světlech jsou strašné.
Avatar - pradeda777
13. 10. 2022 22:30
M2 MP díly
Divočina? Ne tak docela. Ale v žádném případě nemohou zamaskovat už v základu nepodařený styling přední a zadní části vozu. :-( (Řešení MP výfuků....je fajn.....).