Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Úpravce dělá z Toyoty RAV4 Lamborghini. Spletli byste si výsledek s Urusem?

Jan Zajíc
Diskuze (5)

Také nám to připadá zvláštní, ale zřejmě existují lidí, kteří chtějí, aby jejich Toyota RAV4 vypadala jako Lamborghini Urus.

A právě pro takové nabízí řešení japonský úpravce Albermo, který navrhl bodykit s prvky výrazně připomínajícími právě design SUV od Lamborghini. Přináší dokonce i poměrně podobné logo.

Sadu tvoří čtyři díly, přičemž tři z nich si můžete objednat samostatně. Asi nejvýraznější částí je přední nárazník. Vyjde v přepočtu na nějakých 32.200 Kč a zákazník ho dostane nelakovaný. Za necelých 1.900 korun pak můžete mít ještě výplně otvorů v nárazníku se vzorem včelí plástve.

A samozřejmě nechybí ani zadní nárazník. Ten stojí 18.200 Kč. Posledním dílkem pak jsou boční lišty - za 3.700 Kč. Za kompletní bodykit tak zákazníci dají 56 tisíc korun.

Úprava je tedy jen kosmetická, zvyšování výkonu nebo modifikace podvozku od ní nelze očekávat.

Pravdou však je, že Toyota RAV4 se po instalaci nových dílů Lamborghini Urus podobá. Ale stejně máme tušení, že kohokoli, kdo se v autech jen trochu vyzná, výsledek "neoblbne". Nebo ano?

Video se připravuje ...

Jan Zajíc
Diskuze (5)

Doporučujeme

Avatar - Mikesus
6. 5. 2020 12:11
Re: Urus, Aurus abraka dabra a je tu ubrus - pokrývka stolu
Nápodobně. I kdybych si měl myslet cokoliv, urus by to nebyl. To spíš jak píšeš, nějaká čínská kopie.
Avatar - rokyta.p
6. 5. 2020 09:07
Urus, Aurus abraka dabra a je tu ubrus - pokrývka stolu
Na Lambo to tedy nevypadá ani omylem. Navíc u proporčně zcela odlišného auta. Nevypadá to až tak zle, ale asi bych řekl buď Lexus nebo nějaká čínská variace na libovolné téma. To mi už přijdou zajímavější nějaké Ferrari z Fordu Probe nebo Opelu Calibra.
Avatar - kari.laz
6. 5. 2020 08:35
Re: Nás nezmatou,
Musím říct, že aktuální RAVka mě za srdce tolik nechytla, takže bych to kombinoval ještě jinak. Vzhled předchozí, rozměry aktuální a ještě ten diesel a nebo slušný benzín :D

No a kdyby jsem šel do extrému, tak by to ani nemuselo být SUV, ale nějaký kombík například od Camry s pěkným benzínem (BEZ HYBRIDU!!! a BEZ eCVT/CVT!!!!) a nebo i s dieselem :D
Avatar - Ozzman
6. 5. 2020 08:12
Re: Nás nezmatou,
Asi budu ukamenován, ale mne se Ravka líbí víc, než ten paskvil od renomované automobilky, která doposud vyráběla dechberoucí a krásné výrobky jako jsou supersporty.. a traktory :D

Ale fakt, Ravka v dnešním světě má to, co má SUV mít, velký vnitřní prostor, slušný interiér, kufr, jen mu chybí pořádný diesel :D Ta předchozí generace diesel měla, ale zase jí chybělo to ostatní a hybrid měl šikmou plochu kufru, což u "rodinného auta" prostě nechceš... tedy pokud neprodáváš Hifi :D
Avatar - Dinar
6. 5. 2020 07:40
Nás nezmatou,
jakkoliv by se lambo chtělo vyhřívat (trapným podsouváním svým karosářských dílů) v odlesku paprsků dokonalosti hybridní toyoty, my víme, že toyota je jen jedna. ;-)