Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

V konfigurátoru Aston Martinu Valour se vyřádíte. Takto vypadá ten náš

Dominik Kovář
Diskuze (3)

A vůbec nemusí vadit, že si ho pravděpodobně nikdy nekoupíme…

Retro vzhled, dvanáct válců s více než sedmi stovkami koní a manuálem v roce 2023? Sem s tím! Aston Martin nás trochu balamutil. Model DBS 770 Ultimate měl být rozlučkovou show s dvanáctiválci v podání britské automobilky. Vůbec se ale nezlobím, že tomu tak není a je tu další nový model, který motor V12 nabídne. 

Valour má motor V12 o objemu 5,3 litru a výkonu 526 kW (715 k). K tomu přidejte pohon zadních kol v kombinaci se šestistupňovou manuální převodovkou, mechanický samosvorný diferenciál, karbon-keramické brzdy a o zábavu je postaráno.

V konfigurátoru se začíná barvou exteriéru, kde si v několika kategoriích rozdělených podle odstínů vybíráte z více než 50 barev. Exteriérové pakety jsou rozděleny do horní a spodní část karoserie včetně bočních větracích otvorů, kde máte na výběr lesklé černé a lesklé nebo saténové uhlíkové vlákno pro díly obsažené v jednotlivých paketech. Maska chladiče může být na přání zcela zatmavená.

Design kol je pouze jeden, zato ve třech barevných provedeních - leskle stříbrná, saténově černá a saténově černá s diamantovým povrchem. V případě brzdových třmenů je k dispozici 6 odstínů.

V interiéru se vyřádíte jako nikde jinde. Vybírá se ze dvou designů sedadel, poté přichází na řadu volba barvy a čalounění. V případě kůže je barevných variant mnohem více než u kombinace kůže s Alcantarou, kde je třeba si vystačit s 5 odstíny.

Video se připravuje ...

Tím to samozřejmě nekončí. Aston Martin dá zákazníkovi prostor k volbě barvy bezpečnostních pásů, kontrastního prošívání sedadel, čalounění volantu, koberců nebo řadicí páky. Kombinací je opravu nespočet.

Na závěr má automobilka přichystaný balíček s názvem 110th Anniversary. Je volitelný a na vůz přidává plakety, prahové lišty a výšivky, které odkazují na 110 let značky. 

Já mám vybráno a na výsledek se můžete podívat v galerii. Jak si svůj vysněný Aston Martin Valour představujete vy? 

Dominik Kovář
Diskuze (3)

Doporučujeme

18. 7. 2023 09:14
Ten můj vlhký sen vypadá zcela jinak ....
:-)
konfigurační link
https://my.astnmrt.in/EXMYB2GSZO
18. 7. 2023 07:25
Určitě
Ne pravděpodobně, ale určitě si ho nekoupíte.
Avatar - kosmonaut
17. 7. 2023 18:11
Děsné
Vážně je na prvním místě článek o tom, jak si v kanceláři naklikáváte konfigurátor? To vám nestačí to vaše brouzdání na webech s ojetinami? Opravdu se najde blázen, který vám za takovou "práci" zaplatí Premium?