Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Aston Martin – Britští sportovci na ledu a sněhu

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (40)
Aston Martin pro své zákazníky na únor 2012 akci v lyžařském středisku St. Moritz, jejíž hlavní náplní jsou jízdy na zamrzlém jezeře.

Akci s oficiálním označením Aston Martin on Ice představují dvoudenní kurzy, které budou pořádány od 6. do 17. února. Zájem ze strany zákazníků je tak velký, že v současnosti jsou prakticky všechna místa obsazena a z jedenácti termínů je volný již jen jeden.

Za částku 2.900 Euro na osobu se mohou účastníci těšit na kompletní servis včetně ubytování v pětihvězdičkovém hotelu Kempinski Grand Hotel

des Bains. Hlavní náplní programu jsou samozřejmě jízdy na zamrzlém jezeře, které jsou po oba dny akce pořádány od 9:00 do 16:00 hodin. Maximální počet řidičů je omezen na dvacet.

Účastníci této akce se mohou těšit na kompletní modelovou řadu značky Aston Martin. Jak předvádí oficiální video řidiči si opravdu přijdou na své a na sněhu a ledu si mohou vyzkoušet například DB9 Volante nebo V12 Vantage.

JAKE.AUTO.CZ vše o Aston Martin

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (40)
2. 1. 2012 12:23
Re: Ale děti...
Dá se s nimi jezdit celoročně, ale musíš počítat s tím, že je celkem vysoké riziko nějakého poškození. To řada lidí není ochotna riskovat. Také musíš mít patřičné schopnosti. Ale najdou se tací. No a pak je tu skupina lidí, kterým říkám magoři - ti si svých aut neváží, chovají se k nim jako prasata a podle toho to také dopadá.

Že by se ti na lyže jelo lépe v Range Roveru, o tom snad nikdo nepochybuje.
2. 1. 2012 12:11
Re: Pure elegance
Téměř každá sportovněji zaměřená automobilka má kurzy jízdy na sněhu (a ledu). Některé z nich jsou opravdu velmi prestižní a na exotičtějších místech než Sankt Moritz. Událost jako taková reklama není (jinak by to pro ty "vyvolené" bylo zadarmo) a video? Samozřejmě. Proč neoslovit zájemce i takhle? Jezdí tam také potencionální zákazníci.
Avatar - Hammunasakra
1. 1. 2012 18:32
Re: Ti kteří..
Takže (za 1.) NEřeknete a (za 2.) NEprozradíte ... a "pro jistotu" maličko "přitvrdíte" ;-)
Jestli myslíte že tak jak se snažíte naznačit jezdím, no tak to "promiňte" (NEnapadlo by mne že se to budete snažit brát až TAK "násilím" doslovně :-|
PS: Ale popravdě "vícekrát než je zdrávo" (než by mne vůbec napadlo že je možné) se mi stalo že předjíždím vůz (např. značky škoda - jestli tdi "fakt NEvím"), na běžné silnici a on sice dlouho předtím jel "ustálenou" rychlostí ale ve chvíli kdy jsem už v protisměru tak přidá, často dokonce DUPNE na plyn - a to i v případech kdy něco jede v protisměru!! NEní výjímkou dokončit předjížděcí manévr v opravdu NEpředpisové rychlosti - jak jste viděl na odkazu tohle naštěstí pro C5 V6 není problém/elasticita je dokonce jeho NEJ"silnější" stránka - ale NEuvěřitelné/-pochopitelné je, že vůz co ještě před chviličkou byl ochoten zrychlit třeba na 120-130 km/h "najednou" jede opět to svou 80-85 km/h rychlostí a ...
Tolik k REALITĚ na (českých - a to VÁŽNĚ - tohle se mi NIKDE jinde NEstalo - v česku ... nevím už kolikrát ale za ty roku až NEuvěřitelně "mnohokrát" ;-\
Pěkný den (a PŘIZNÁVÁM že ujet v dlouhém táááhlém kopci T-rochu D-ýchavičným i-konám zdejšího autoprůmyslu mi "prostě vždy udělá dobře" :-)
1. 1. 2012 17:44
Re: Ti kteří..
Mě ale vůbec nejde o značky. Jde mi o ten nesmysl, na silnici si něco dokazovat. Stejný nesmysl, jako kdyby někdo třeba s M3 začal hned "závodit" jen proto, že vidí třeba C5 a chlácholil se tím, jak ho "natřel".
Buď si tohle neuvědomuješ, což beru, ale píšu ti to tady již podruhé, což znamená, že to nechápeš, nebo nechceš chápat. A nebo jsi si uvědomila, co jsi vyplodila (opět) za nesmysl a opět kličkuješ, jak zajíc na podzim. Tak jako tak je pro mne další pokračování ztrátou času.
Avatar - Hammunasakra
1. 1. 2012 17:24
Re: Ale děti...
:-)