Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Auta 3 se blíží. Co nového čeká Bleska McQueena?

David Bureš
Diskuze (3)
V prvním díle Aut Blesk McQueen zjišťoval, o čem je vlastně závodění. V druhém díle se potýkal s neekologickým palivem. V „trojce“ jej pak čeká boj se stářím.

Série Auta jsou možná animované filmy primárně určené pro dětí, jenže první díl zároveň patří mezi nejlepší snímky s automobilovou tematikou, který nadchne i dospělé. Krátce před letošními letními prázdninami, konkrétně 15. června, do českých kin vstoupí již třetí film s Bleskem McQueenem v titulní roli. Co na Bleska čeká tentokrát?

Děj filmu naznačuje první plnohodnotný trailer, který následuje po prvních teaserech. Blesk McQueen se bude potýkat se stářím, vždyť Auta 3 půjdou do kin celých 11 let po prvním díle. Kdysi nadějný mladík tak bude muset najednou soupeřit s mnohem mladšími jezdci, a to především s Jacksonem Stormem, hypermoderním závoďákem, na kterého Blesk už nebude tolik stačit.

A co víc, Blesk se bude muset potýkat i s následkem těžké nehody, na kterou tvůrci filmu upoutávali už prvním teaserem. Realistické ztvárnění havárie údajně mnohé dětské diváky vyděsilo, a tak jsme zvědavi, zda ve skutečném filmu, stále určeném hlavně pro nejmladší publikum, nebude scéna upravena.

Ve filmu režírovaném Brianem Fee se můžeme těšit na staré známé. Vedle Bleska McQueena se ve snímku jistě objeví i Burák nebo další postavičky z Kardanové Lhoty. Doplní je však i nové postavy, vedle mladého závodníka Jacksona Storma také McQueenova trenérka Cruz Ramirez. Jednu z postav pak v originále namluvil i závodník Formule 1 Esteban Gutiérrez.

David Bureš
Diskuze (3)
12. 1. 2017 12:31
Re: jednotka bola geniálna
presne
Avatar - simon_sez
12. 1. 2017 10:03
Re: jednotka bola geniálna
presne, jednotka bola super; 2ka komplikovana animovana bondovka; tak dufam, ze 3ka bude 'navrat ku korenom'.
12. 1. 2017 09:47
jednotka bola geniálna
jednotku som schytal so synom a bolageniálna, dvojka ma už obišla, bola úletová a syn už vyrástol, ale na trojku sa teším, kuknem, ale syn ma s tým už asi pošle do hája.