Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Cesta do školky nemusí být jen nudná povinnost

Jan Mička
Diskuze (20)
Proutek se musí ohýbat, dokud je mladý. Dítě z následujícího videa má zřejmě o hlavní oblast zájmu do budoucna postaráno.

Jak nejlépe dostat dítě na správnou životní cestu? Ukázat mu jeden z bodů zájmu ve své nejryzejší podobě. Ostatně, jak vypovídá přiložené video z Ruska, i tatínci jsou občas stále ještě děti a milují hraní s autíčky. Nyní už ale s těmi opravdovými...

Jan Mička
Diskuze (20)
Avatar - dolfi
15. 2. 2014 21:19
PROČ USTŘIHLI...
... JAK SE POBLIL? >:D
13. 2. 2014 08:18
Re: Jo jo,
A je to tady. To je přesně to co myslím. "Ano spousta lidí nosí čepice protože to viděli v TV". To jsou přesně ty ovečky co o nich píšu. >:D A věř tomu, že kdyby v našich končinách nebyl tak silný americký vliv jako je teď a mleli nám tady do hlavy třeba čínský sračky místo americkejch tak tihle lidi bez vlastní hlavy budou chodit voháknutý podle nějaký čínský "ikony" kterou jim ukážou v Telce nebo bude mít hodně lajků na xicht knize >:D Tak se pozná ovečka. Chová se podle modelu, který mu někdo nakuká, že je právě in. Věř tomu, že tyhle lidi takhle už za 5 let chodit nebudou. Současnou módu pompo čepic přebije nějaká jiná a oni zase budou tupě následovat dav. >:D
Avatar - JDM
12. 2. 2014 16:33
Re: Jo jo,
Opičíš se po všech ostatních co nosí rifle >:D protože je taky nosí tak je nosíš taky >:D o stylu Ty! nemůžeš vědět zhola nic >:D sám si konzumní ovečka bez znalostí něčeho čemu se vysmíváš a uboze urážíš , ano spousta lidí nosí čepice protože to viděli v TV nebo u starších bohužel těm je tak 10 let >:D Prostě pochop že čepice je obyčejný doplněk oblečení nějakého stylu a ty lidi co je nosí se nestydí za to že se jim libí americkej styl který třeba vidí v TV nebo se tak obléká jejich oblíbený interpret který se tak obléká z nějakého důvodu (třeba aby se odlišil od ostatních oveček jako jsi npř pro něj ty)
12. 2. 2014 15:23
Re: Jo jo,
To je samozřejmě každýho problém to souhlasím, ale tím jak se vohákne se samozřejmě pasuje do určitý sorty lidí. Nemůže se pak teda divit, když ho podle jeho vzezření ostatní lidi identifikují a automaticky zařadí. ;-)
12. 2. 2014 15:19
Re: Jo jo,
Jasně, že nosím rifle. Myslíš, že budu chodit nahatej? Dost blbej příklad, rifle nejsou nic moderního. Ty se nosej už desítky let. Beru když si někdo udělá svůj styl a nosí to co se mu líbí, chceš mi ovšem tvrdit, že všichni ti co nosí pompovku s gigantickým rovným kšiltem ji nosí protože je to jejich styl, který od žádný pseudo celebrity neokoukali? A dál, ve chvíli kdy nějakej negerskej hiphoperskej pablb vymyslí, že je třeba děsná móda nosit boty bez kaniček tyhlety všechny ovečky nevyškubou kaničky z bot a nebudou jak ovce chodit stejně? Ne ne hochu nosit to co se mi líbí a nosit to co nosí někdo jinej a já se po něm potřebuju jen opičit, abych byl in jsou dvě různý věci.