Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Coca-Cola – Vánoční kamiony

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (11)
Málokterá reklama umí navodit takovou vánoční atmosféru jako ta s vánočními kamiony Coca-Cola.

Během let se reklama s vánočními kamiony stala doslova televizním fenoménem, který si získal pozornost malých i velkých. Vedle reklamního spotu probíhá již několik let akce Vánoční kamion, při níž tahač americké značky Freightliner v barvách Coca-Coly objíždí v prosinci Českou republiku.

Letos odstartoval Vánoční kamion Coca-Cola svoji pouť po České republice 1. prosince v Praze a ukončil ji 22. prosince v Břeclavi. Navštívil dvaadvacet měst v Čechách i na Moravě a rozdával radost a zábavu dětem i dospělým.

Kamion však neobjíždí náměstí jen pro potěšení dětí, jeho dalším úkolem je pomoc neziskovým organizacím. Vytěžená částka z dárků a nápojů, které se prodají během návštěvy vánočního kamionu Coca-Cola, jde do pečlivě vybrané místní dobročinné organizace. Jedná se o jedinečný projekt, u kterého máte jistotu, že podpoříte lokální aktivity. I letos Vánoční kamion zamířil do vybraných dětských domovů a přivezl tam vánoční atmosféru dětem bez domova.

{videoplayer link="http://www.youtube.com/v/ogetBqMgau0?fs=1&hl=cs_CZ" style="auto"}

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (11)
Avatar - JDM
26. 12. 2010 23:11
Re: Santa vs. Ježíšek
ajo >:D no jo se stane děkuju za opravu
Avatar - white label
26. 12. 2010 20:22
Re: Santa vs. Ježíšek
Nešlo mi o toho "ježucha", ale o to "mi" (máme)... ;-)
Avatar - JDM
26. 12. 2010 20:03
Re: Santa vs. Ježíšek
..... pro pražáky ježíška.... :-!
Avatar - white label
25. 12. 2010 21:00
Re: Santa vs. Ježíšek
...mi (v česku) máme...? :-O 8-s
Avatar - JDM
25. 12. 2010 18:39
Re: Santa vs. Ježíšek
no já bych no sem taky netahal ale i santa má své tradice a zvyky ..je o hodně mladší a modernější než ježíšek :-) američani mají taky své tradice které nejsou jen o komerci a penězech:) např věšení ponožek na krbovou římsu atd i americký vánoce sou pěkný ..PS santa je tlustej protože v každým domě mu nechávají cukroví tak si představ že v každým americikým baráku si dáš misku cukroví jak budeš vypadat:) ale santa má zůstat v americe mi v česku máme ježucha:)