Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Faceliftovaný Ford Ranger se odhaluje

Ondřej Chamilla
Diskuze (4)
Na krátkém videu se ukázala podoba modernizovaného pick-upu Ford Ranger. Ten by nyní měl být chytřejší, bezpečnější, hladší a silnější, alespoň dle upoutávky.

Užitkový pick-up Ford Ranger dostane pro rok 2015 zcela nový vzhled přídě inspirovaný nedávno představeným SUV Everest. To ale nebude jediná změna při této modernizaci, z dřívějších špionážních fotografií totiž víme, že vůz dostane také výrazně přepracovaný interiér, který bude kvalitnější.

Ford Asia Pacific na videu říká, že Ranger bude chytřejší, bezpečnější, hladší a silnější, detaily však zatím neznáme. Současná verze používá dva motory, čtyřválcový diesel o objemu 2,2 litru o výkonu 110 kW a točivém momentu 375 N.m, nebo pětiválec 3,2 se 147 kW a 470 N.m. Oba motory mohou mít buď šestistupňovou manuální či automatickou převodovku. Oficiálně má být faceliftovaný Ranger představen do konce roku, prodeje však začnou až příští rok.

Ondřej Chamilla
Diskuze (4)
28. 11. 2014 23:01
Facelift
Po obrázcích Everestu jsem si zrovna říkal, že takový čumák by Ranger potřeboval jako sůl, protože ten aktuální byl nemastný, neslaný, takový divně asijsky neutrální, teď Ranger dospěl. Jen je škoda, že je jich je u nás vidět tak málo. Povedené auto, hlavně s 5válcem 3,2l.
28. 11. 2014 15:54
Re: Ford mě docela namíchnul s faceliftem
Nevim cim tvar jeho masky pripominal LR, ale ted vypada jako freelander po faceliftu. Drive mu to kazdopadne sluselo vic. Ranger podle me naopak prokoukl.
Avatar - Bubáq
28. 11. 2014 15:27
Ford mě docela namíchnul s faceliftem
... Exploreru. Zatímco Ranger se nyní svou maskou chladiče jasně hlásí k fordově rodině, Explorer tento elegantní a povedený tvar grilu při nedávném faceliftu ztratil (měl jej až dosud!). Fakt nevím, co si o designerech a managerech fordu v této souvislosti myslet....
Avatar - Glaukos
28. 11. 2014 14:06
Tak nevím
Ranger se mi líbil, protože byl prostě svůj (nejhezčí Ford, co se prodával v Evropě) a teď o to přišel, Everest sice taky ujde, ale není to ono ;-\