Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Honda Civic BTCC vs. Honda Mean Mower

Michal Fokt
Diskuze (6)
Dva nejpůsobivější evropské projekty Hondy posledních let proti sobě ve videotestu. Je lepší dvojnásobný šampion britských cesťáků nebo nejrychlejší sekačka světa?

O tom, že se Honda už probírá ze zeleného rauše a začíná zase dbát o svou pověst "engineering driven" automobilky, o níž se roky s oblibou říkalo, že jde vlastně o závodní stáj, která také náhodou vyrábí auta, se toho v poslední době napsalo spousta. Možná i proto vzniklo video, kde si to mezi sebou "rozdaly" dva speciály z dílny evropské divize Hondy, které by zaslouženě měly vzbudit váš zájem.

Honda Civic NGTC je závodní speciál pro britský šampionát cestovních vozů BTCC, což je bezpochyby nejkonkurenčnější soutěž svého druhu na planetě, jehož piloti Gordon Shedden a Matt Neal vloni v premiérově sezoně Civicu získali v celkovém pořadí double a letos před posledním trojzávodem jsou Civicy na prvním, druhém a čtvrtém místě.

Neméně pozoruhodná je určitě i Honda Mean Mower, což je prostě a jednoduše nejrychlejší sekačka na světě. A právě tyhle dva stroje, řízené oběma zmíněnými továrními jezdci Hondy si to rozdali ve videotestu časopisu Auto Express na okruhu. Kdo vyhraje, není zase tak důležité, jde spíš o tu podívanou.

Michal Fokt
Diskuze (6)
Avatar - Emel
15. 10. 2013 16:17
Re: Mean Mower
No ono to bohužel při té rychlosti jaksi... neseká... a tím to trošku ztrácí kouzlo.
15. 10. 2013 08:10
sekačky
Jo, jo Honda má dobrý sekačky, sázím na ten hezčí traktůrek (tedy ten vpravo) >:D
14. 10. 2013 18:22
Honda
:yes:
Avatar - Jethro
14. 10. 2013 18:15
Honda Civic
Bylo od začátku jasné že Civic bude lepší. Má vyšší výkon a dobrou hmotnost. :-) :-) :-) :-)
Avatar - TeeJay
14. 10. 2013 17:10
Mean Mower
To musí být neskutečné svezení, na té sekačce. To bych měl posekanou zahradu coby dup. >:-[] :yes: