Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Honda Civic Type R v zajetí sil pekla

Michal Fokt
Diskuze (137)
Honda pokračuje v útoku na naše emoce novým videem, zaměřeným na Civic Type R. Jako bychom viděli upoutávku na nový díl upírské ságy Blade...

Hondu coby výrobce sportovních aut už kvůli vývoji v posledních letech kdekdo odepsal a zdá se, že si to Japonci uvědomují a do propagace čtvrté generace Civicu Type R, jenž má automobilce (nejen) v Evropě vrátit ztracený lesk, vkládají obrovské úsilí.

Nejprve přišlo před dvěma roky smělé prohlášení o uchvácení titulu nejrychlejší předokolky Nürburgringu v roce 2015, březnovou premiéru konceptu předznamenávaly videoteasery a nyní se v rekordně krátké době objevily hned dvě promo videa, lákající na (patrně zářijový) debut produkční verze, která má jít do prodeje v létě příštího roku.

Video Roar, které najdete od článkem, není nijak úchvatné, ovšem druhý (v tomto případě vlastně první) spot "Warning! R-Rated Content" útočí na smysly temnou atmosférou upírských a satanistických filmů, ostatně podělte se s námi v diskuzi o názor, jak na vás působí. Co je ovšem zajímavější - hodně se spekuluje o tom, jak moc se bude finální verze lišit od působivého konceptu. Troufám si tvrdit, že s ohledem na ladění videa i zvýraznění motivu zadních LED "rohů" v něm by mohl být koncept realitě blíže, než se mnozí obávali (a jiní doufali).

Michal Fokt
Diskuze (137)
6. 7. 2014 22:51
Re: Konečně reklama ....
Anebo je to jeden z důvodů, proč je to ''má'' značka :-)

PS Jako jedna z mnoha, jak už jsem psal..
Avatar - white label
4. 7. 2014 12:40
Re: Konečně reklama ....
Myslet si o té "své" značce, že zrovna ona je ta, kde se proklamace nemíjí s realitou (na rozdíl od ostatních, na které jsem podle tebe zvyklý třeba já) je zaslepenost, padni komu padni. ;-)
3. 7. 2014 22:42
Re: Konečně reklama ....
Zkouším to pochopit, ale nejde mi to :-)

Chtěl jsi napsat, že jsi fanoušek Hondy, ale nejsi zaslepený?
Anebo, že nejsi zaslepený, tak nejsi fanoušek Hondy?

Nebo když ne všichni fanoušci jsou zaslepeni jako já (málo nebo vůbec - při koupi auta u mě nerozhoduje značka), že jsou zaslepeni více (do úplně jiné značky - např. ty)?

PS Zřejmě jsi chtěl napsat ''ultrafans''.
Avatar - white label
2. 7. 2014 00:06
Re: Konečně reklama ....
Zkus pochopit, že ne všichni značkoví fanoušci jsou zaslepeni podobně jako ty.
Právě v diskuzích o Hondě už jsem na podobné ultrafuns zvyklý. ;-)
1. 7. 2014 23:24
Re: Konečně reklama ....
Zkus pochopit, že u některých značek se proklamace nemíjejí s realitou ;-)

Vím, že jsi zvyklý na něco jiného, ale tady jsi v diskuzi o Hondě :-)