Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Jak přijít na motorce o stupačku?

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (56)
Kuriózní nehodu, která mohla mít tragické následky zachytila kamera připevněná k přilbě jednoho z účastníků incidentu.

Jízda na motorce je rozhodně zábavná, pokud to umíte, ale zároveň je v dnešním hustém provozu i hodně nebezpečná. Zvlášť, když jezdec podceňuje své okolí a přeceňuje své schopnosti i výkony stroje na kterém sedí.

Motorkář jedoucí na čtyřválcové Kawasaki Z1000, jejíž letošním modelový rok nabízí výkon 101 kW (138 k) při hmotnosti 218 kg, rozhodně věří schopnosti rychlé akcelerace svého stroje a předjíždí v místech, kde je plná čára.

Paradoxně se s BMW X5 srazí v okamžiku, kdy sice předjíždí jiný vůz, ale je přitom stále ve svém jízdním pruhu, zatímco německé SUV se vypravilo svou levou polovinou na návštěvu do protisměru. Výsledkem srážky je uražená stupačka a pravděpodobně i řadička na Kawasaki.

Jezdci na motorce a jeho spolujezdci se s největší pravděpodobností nic nestalo. Celé video nabízí pohled na jeden z velmi častých způsobů nehod motorkářů s automobily, o něž není nouze ani na našich silnicích.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (56)
Avatar - Hadraplan
4. 8. 2012 23:42
Re: De*il
On nepředjíždí, ale objíždí překážku a to přes plnou může >:D
Avatar - gld
2. 8. 2012 13:34
Re: prasata
Taliansko je dnes najmä synonymom všetkého, čo je zo starou Európou zle. Talianski vodiči potom platia za najzbesilejších na svete.
2. 8. 2012 11:01
ocenenie pre normalnych ludi na cestach
vzdy je super ked sa * zrazi s debilom
2. 8. 2012 08:58
Re: prasata
Divná krajina ... sakra hochu itálie je země neomezených možností :-) Je to hlavně kvůli skůtrům, kterých je v městském provozu většina. Já tam jezdil autem docela dost dlouhou dobu po Janově a Miláně. A nikdy jsem s tím neměl problém, člověk musí být více ve střehu, ale jinak to jde.
2. 8. 2012 08:44
Re: Vtip je v tom
:yes: