Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Limuzína z Putinovy flotily těžce havarovala, řidič nepřežil

Michal Fokt
Diskuze (8)
Oblíbený Putinův řidič zemřel poté,co se čelně střetl s protijedoucím Mercedesem CLS. Smutný konec čtyřicetileté kariéry...

Minulý týden se na moskevské Kutuzově třídě stala tragická dopravní nehoda, která vyvolala pozornost médií. Její obětí totiž byl oblíbený řidič prezidenta Putina. Jeho sedmičkové BMW z vládní flotily jelo krajním pruhem šestiproudého prospektu, když mu do cesty z protisměru vjel Mercedes-Benz CLS, nad nímž ztratil řidič ve značné rychlosti kontrolu. Došlo k čelnímu střetu, při němž prezidentův řidič bohužel na místě zemřel. Viníka nehody Mercedes (a nejspíš i notná dávka štěstí) ochránil lépe, byl s těžkými zraněními transportován do nemocnice. Ruské úřady jméno řidičů neuvedly, konstatovaly pouze, že řidič BMW pracoval jako oficiální řidič více než 40 let.

Michal Fokt
Diskuze (8)
Avatar - Stejsn
8. 9. 2016 15:14
No a to si představte,
že v Moskvě je běžné, že auta s modrým majáčkem takhle protisměrem běžně předjíždějí kolony a navíc je to legální a mají přednost! V případě stejné nehody by pak viníkem byl paradoxně řidič BMW. Trochu zrůdná dopravní pravidla.
8. 9. 2016 09:38
Re: Hlavní problém
Ten blb tam mal 7 jazdných pruhov a aj tie mu nestačili!
8. 9. 2016 07:58
Bohužel
S lítostí Vám oznamujeme, že řidič černého CLS svým zraněním v nemocnici podlehnul. Lékaři po 4 hodinové operaci voperovali do těla řidiče dvanáct kovových úlomků, nůž a tři kulky. Po následné 25 minutové resustitaci kabelem z míchačky a pádu z operačního stolu přímo na zátylek, museli pak konstatovat smrt.

Starali jsme se o něj dobře říká sestřička Naděžda.
denně dostával 28 litrů vody a miska s granulemi byla pořád plná ... dodává.
Avatar - Barrichello
7. 9. 2016 23:06
Hlavní problém
že tam nebyly svodidla no.
Avatar - narona
7. 9. 2016 19:45
Ten jel jak ďas v embéčku
doufám že mu to Putin dá sežrat :'-(