Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Může slepec řídit auto? Rémi Gaillard ukazuje, že ano

Jan Mička
Diskuze (11)
Rémi Gaillard je člověk, který ve světě internetu proslul díky krátkým vtipným videím na různá témata. Tentokrát si za volantem Peugeotu 205 zahrál na slepce, není to už ale přes čáru? Někdy doslova...

Pokud skutečně existuje nějaká karma, bude to mít francouzský komik Rémi Gaillard jednou hodně složité. Na internetu najdete spoustu videí, ve kterých si utahuje z nic netušící veřejnosti převlečený za hlemýždě, motýla, netopýra nebo společně se skupinou „kumpánů“ dokonce za útvary ze hry Tetris. To je ale nic proti tomu, co udělal tentokrát.

Napadlo vás někdy, jak řídí auto slepci? Nijak, protože dlouhá bílá hůlka v tomto případě ničemu nepomůže. Ovšem ne ve světě Rémiho Gaillarda. Ten usednul do starého obouchaného Peugeotu 205, nasadil si tmavé brýle a vydal se pouze s bílou holí do francouzských ulic. Za plného provozu!

Je nám jasné, že ve skutečnosti měl o situaci na silnici dokonalý přehled, kličkování nebo bourání do svodidel to ale neopodstatňuje. Jde ještě stále o humor, nebo už je tento čtyřicátník „ověnčený“ zhruba šesti sty žalobami prostě přes čáru?

Tak či tak video trhá rekordy – na YouTube má za pět dnů téměř 2,5 milionu zhlédnutí. Není to přitom poprvé, co se Rémi Gaillard vydal natáčet video do běžného provozu. Koncem roku 2008 se například převléknul za Maria, hrdinu počítačové hry společnosti Nintendo, a za volantem motokáry „terorizoval“ město.

Jan Mička
Diskuze (11)
Avatar - lordlord
23. 3. 2016 17:38
sestřih
[odkaz]
23. 3. 2016 08:53
přes čáru
Souhlasím že zrovna tohle postižení není pro dělání legrace moc štasně zvolené. Ovšem řízení jednoho auta slepcem je stále daleko menší tragédie než řízení celé Evropy bandou slepých politiků.
Avatar - rokyta.p
22. 3. 2016 20:34
tady je slepých až až
Denně jsme svědky jak u nás řídí stovky slepých a stovky nesvéprávných (jinak by nemohlo být tolik vylomenin, schválností, nehod atd) takže jeden slepý navíc je jak by nic >:D
Avatar - Uživatel_5340709
22. 3. 2016 20:20
Re: yutube money
Jj, hlavně on je dělal v době, kdy to ještě takový fenomém nebyl.
Třeba tady starší kousky z automobilového světa: [odkaz] ,[odkaz] .
22. 3. 2016 20:16
Re: yutube money
to jo,jedna věc je dělat pranky jen tak pro radost ale myslím,že když víš,že z dalšího videa bude zas slušná cash...tak to člověka nakopne dělat opravdu různy chujoviny :-)
neheldě na to jestli stráví noc v policejní cele nebo ne :-)