Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Nehodu dvou vozů málem odnesla náhodná kolemjdoucí

Jan Mička
Diskuze (1)
Stačí chvíle nepozornosti a autonehoda je na světě, což mnohdy odnesou i náhodní kolemjdoucí. Tato Ruska však měla velké štěstí.

Asi není třeba déle rozebírat, že se může poklidná jízda změnit v autonehodu během pár sekund. Situace se mnohdy dotkne i osob, které jen neměly štěstí a v oblasti střetu pouze procházejí.

Něco podobného se stalo v Rusku, odkud přichází většina podobně střižených videí. Černý Volkswagen Tiguan, přijíždějící proti vozidlu z výhledu, pravděpodobně přehlédnul Lexus IS, který se zřejmě snažil projet křižovatku chvíli po padnutí červené na semaforu. Těžko posoudit, zda si řidič Tiguanu přijíždějícího Lexusu skutečně nevšiml, mimo těchto dvou aut to však málem odnesla i náhodná kolemjdoucí, která stihla před neovladatelným vrakem Volkswagenu utéci jen o vlásek.

Existuje však ještě jedno řešení, které pramení ze skutečnosti, že vozidlo z výhledu stojí před přechodem pro chodce, kde se právě mladá žena pohybovala. Na tomto základě tedy neměl Tiguan, který chtěl křižovatku pravděpodobně přejet rovně, v místě střetu co dělat. Je potom pochopitelné, že řidič Lexusu již nemohl nehodě zabránit. Tak či tak, zde máte důkaz, že pořádné rozhlédnutí před vstupem na přechod pro chodce někdy nemusí stačit.

Jan Mička
Diskuze (1)
10. 11. 2013 13:55
pravděpodobně přehlédnul Lexus IS, který se zřejmě snažil pr
kazdej kdo neni vosel vidi ze ta cervena pro lexus skocila az pote co se de*bil v tiguanu zastavil o sloup