Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: nové MINI

Libor Zezulka
Diskuze (19)

Na autosalonu v Paříži se představí nová generace stylového hatchbacku MINI. Prohlédněte si jej už nyní na videu.

Už za tři týdny zažije Paříž premiéru nové generace MINI. Po stránce designu se další vydání stylového hatchbacku od svého předchůdce a stávajícího modelu příliš lišit nebude, však také zadání od BMW znělo: minimální změny vzhledu, vyšší výkon, minimální spotřeba paliva, více radosti z jízdy a přitom nižší emise. Podrobné informace o novém MINI naleznete v našem starším článku, video naleznete níže.

Mini Cooper S

Mini Cooper

Libor Zezulka
Diskuze (19)
5. 9. 2006 20:53
Re: NÁŠLAPNÁ MINA
Genius loci... no toho tam přece vneseš ty, done Pedro. Já tedy nemám problém s původním MINI... a ovšem velmi silně cítím i MINI současné...
5. 9. 2006 18:49
Re: NÁŠLAPNÁ MINA
Doufám tím nechceš napsat, že kdyby MINI stálo méně, že bys ho vzal na milost... Staré MINI není dnešní MINI... naštěstí... protože bychom se do něho asi obtížně vešli. Autentickému milovníkovi původního mini bude dnes kolem 60 let... Je nutno chápat původní Mini... a nynější MINI. A BMW nynější MINI udělal jediným možným reálným způsobem... jako dokonalej démant... dnes ovšem jen pro některé... což je správné. P.S. Tvého kolegu chápu a oceňuji to... nechápu ovšem odmítání současného MINI... Bejt mi 25 tak po ničem jiném netoužím. Milé auto... kolik takových je?