Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Škoda Octavia RS iV a první krátké dojmy. Kolik hybrid ukrojil z velkého kufru?

Stanislav Kolman
Diskuze (56)

Octavia RS iV je prvním „eresem“ do zásuvky. Tento týden se můžete těšit na plnohodnotný test, ještě předtím tu máme úvodní videodojmy.

Od premiéry čtvrté generace Škody Octavia uplynul nedávno rovný rok, přesto se stále najdou nové varianty, které se v naší redakci zastavují na vyzkoušení. Nejprve jsme se seznámili se standardními verzemi, teď přichází na řadu i další – litrový tříválec, oplastovaný Scout či naštvanější RS. To se vůbec poprvé objevuje s kabelem do zásuvky a již v pátek se objeví v našem testu.

Čekání na verdikt si můžete zkrátit první hrstkou videodojmů, které přikládám výše. Podívali jsme se na exteriérové změny „eresa“, přiblížili si specifikaci plug-in hybridního pohonu a nakoukli také pod víko zavazadlového prostoru, abychom zjistili, jak moc si kufr ve srovnání s klasickou spalovací verzí pohoršil.

Nezapomnělo se ani na multimediální systém s tolik propíraným softwarem. Já jen dodám, že jsem to ve videu s tím jeho „fungováním všeho, jak má“, malinko zakřiknul. Ale více si řekneme v pátek. A pokud máte k autu nějaký specifický dotaz či připomínku, která by se v testu rozhodně měla objevit, klidně dejte vědět dole v diskuzi!

Stanislav Kolman
Diskuze (56)

Doporučujeme

Avatar - Ozzman
1. 12. 2020 15:22
Re: K autu
On ji za tebe hamuna doplatí, ten jezdí na benzín :D
Avatar - Mikesus
1. 12. 2020 14:24
Re: Dotazy
Čím víc takových aut ve městě, tim lépe
1. 12. 2020 11:56
Re: Dotazy
tak apka funguje 100%, jenom topeni uz tri mesice nereaguje...
1. 12. 2020 10:44
Re: Dotazy
a ještě je totální očistec ta appka.... na dálku si zatopit chce tak 10 minut než to ta kun*a udělá a jedou za 14 dní to stejně musíš přeinstalovat.... neskutečný sh*t....
Avatar - Blue Sun
1. 12. 2020 10:41
Re: Dotazy
Tady napíšeš cokoli pozitivního o elektrice nebo hybridu a rovnou sbíráš minusy. To už je zdejší kolorit. Ale dostat minus i za čistě věcnou informaci o objemu nádrže u auta, to už svědčí o něčích problémech. :-D