Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Takto vypadá náraz do stožárů vysokého napětí

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (9)
Náraz těžkého nákladního automobilu prakticky do čehokoliv je téměř vždy zničující a nejinak je tomu i v případě vedení vysokého napětí.

Bizarní nehodu, při níž tahač s návěsem plným automobilů dostal při předjíždění pomalejšího osobního vozu smyk a prakticky neovladatelný vrazil nejprve do jiného vozu a následně do vedení vysokého napětí, se podařilo natočit palubní kameře jednoho z projíždějících vozů kdesi v Rusku.

Řidič nákladní vozu si rozhodně užil několik horkých chvilek, když se snažil se svým strojem napáchat co nejméně škody, ale i přesto došlo ke zničení několika automobilů na návěsu a samozřejmě i části vedení vysokého napětí.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (9)
26. 2. 2016 16:58
Nebuďte tak zlí...
Samozřejmě jako elektrotechnikovi je mi z tohoto na zblití, ale považte to, že tento blaf přesně splnil svůj účel a dostál obchodnímu modelu firmy (taky nebudete nadávat holce na benzínce, která vám vnucuje snickersku za čupr cenu). Autor Ctrl-c, Ctrl-v a brilantní překladatel v jednom udělal svou práci. To, že jeho páteř vyšuměla análním otvorem již dávno je zřejmé, nutno však podotknouti k jeho obhajobě...již dávno seznal, že světu nepřispěje ničím novým. Dobře ví, že ekonomice ničím nepomůže, snad jen točením páru kaček na domácím rybníce sami-sobě. Rozhodně již před lety letoucími rezignoval svých ideálů a drží si své místečko (třeba platí hypotéku, děcka jsou nemocné, exekuce..).Dobře ví, že je placen za sledování reklam...a toho taky docílil. Bravo maestro!
24. 2. 2016 15:22
hm..
že v rusku jezděj jak hovada, tak toho je plný youtube. že vám to za to stojí, strkat to ještě sem. ale když už jsme u toho, kolikrát z těch videí fakt zůstává rozum stát, čeho oni jsou ti vymaštěnci schopní.
24. 2. 2016 15:11
Re: už to dlouho nevydržím
Jo, taky bych tu rači viděl třeba koťátka. Podobně informačně hutný, jak se na nejlepší auto server v ČR sluší, a aspoň trochu zábavný.
[odkaz]
24. 2. 2016 14:51
Zničující náraz
...a nemají ty sloupy naschvál povinně patky který se lehce urazí, právě pro případ nehody?

jinak souhlas s kolegy = kvalitativní mizérie :no:
24. 2. 2016 14:25
Re: už to dlouho nevydržím
s adblockem nas tu je vic, a jak na to upozornuji tim cervenym prohlasenim,.... no kdyby tech reklam nebylo toli, tak si to treba i vypnu, ale sledovat 50% obrazovky jen reklamu fakt nebudu, 25 blokaci na stranku sice neni rekord, ale je to i hodne nadprumer