Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Vtipný sestřih připomíná nejlepší scény z televizního Top Gearu

Jan Mička
Diskuze (0)
Britský televizní pořad Top Gear je definitivně minulostí. Tedy alespoň v podobě, v jaké jej známe. Přiložené video připomíná nejlepší okamžiky z posledních let.

Televize BBC odvysílal 28. června poslední díl populárního motoristického pořadu Top Gear. V podobě, v jaké jej známe, skončil po incidentu Jeremyho Clarksona s jedním z producentů, a přestože slavný moderátor přiznal svou chybu a snažil se o nápravu, nejvyšší vedení televizního gigantu nakonec Clarksonovi neprodloužilo smlouvu.

Někdo říká, že Jeremymu přerostla sláva přes hlavu, a jiní zase, že měl Oisin Tymon (fyzicky napadený producent) zkrátka zařídit, co se po něm chtělo (potyčka vznikla kvůli nevyhovující večeři v průběhu natáčení jedné z epizod). Jisté ale je, že trojici Clarkson – Hammond - May v budoucnu nahradí moderátor Chris Evans a další dva lidé. O těch se ale zatím pouze spekuluje.

Nyní již bývalé trio budeme moci vidět při živých vystoupeních, se kterými budou bavit svět, většina fanoušků si ale stejně bude pořád dokola pouštět staré televizní díly. Sestřih nejlepších scén z posledních let najdete v přiloženém videu, které se na internetu objevilo v první polovině dubna, a garantujeme vám, že se zasmějete!

Jan Mička
Diskuze (0)