Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Beetle Cabrio bude představen v Los Angeles

David Bureš
Diskuze (4)
Podobu nové generace otevřeného Beetlu již naznačila letošní studie E-Bugster.

Volkswagen potvrdil, že na podzimním autosalonu v Los Angeles bude představena nová generace Beetlu Cabrio. Letošní ročník této autoshow v Kalifornii proběhne mezi 28. listopadem a 9. prosincem.

Automobilka rovněž uvedla, že na americkém trhu se Beetle Cabrio bude prodávat se třemi motory, kterými budou atmosférický benzinový 2,5litrový pětiválec, přeplňovaný benzinový čtyřválec 2,0 TSI a čtyřválcový turbodiesel 2,0 TDI.

Na českém trhu nabídka motorů pro Beetle hatchback zahrnuje čtyři motory – benzinové 1,2 TSI (77 kW), 1,4 TSI (118 kW) a 2,0 TSI (147 kW) a dieselový 1,6 TDI (77 kW).

Podobu otevřeného Beetlu již naznačil koncept E-Bugster, představený letos v lednu v Detroitu. Sériový kabriolet však bude nejspíše upraven, byť zatím není jasné, nakolik se přiblíží hatchbacku. E-Bugster měl proti uzavřené variantě výraznější blatníky nebo jiné nárazníky.

E-Bugster byl poháněn elektromotorem, s elektrickou variantou Beetlu Cabrio se však (zatím) nepočítá.

Retro vzhled automobilu bude dále zvýrazněn nabízenými pakety, které vůz upraví dle módy padesátých, šedesátých, nebo sedmdesátých let. Zákazníci se mohou těšit na speciální barvy karoserie i čalounění.

David Bureš
Diskuze (4)
25. 7. 2012 08:44
Re: strasny gyc
tez uz ma to auto roky.. uz tu je s nama 14 let, to je treba stejna liga, jako prvni generace Fordu Ka a je to na tom videt.
Avatar - 3_diamanty
24. 7. 2012 19:06
strasny gyc
ci uz so strechou alebo bez strechy,,,,oproti znacke MINI je toto dizajnovy otras bez napadu, auto velkosti golfa pre dvoch za cenu jetty bohuzial bez imidzu......spredu vyzera nudne az priserne a zozadu este viacej bleeee....,,,amorfna obluda.....MINI moze kludne spavat...tento amorfny chrobak nikoho neohrozi...

otras,,,,dizajnovy pakvil, ani milenke by som to nekupil keby som bol milionar...hanba
24. 7. 2012 14:06
Napisy na dverich
ty ubohoucke napisy vykradajici styling Porsche Carrera budou taky ve standardu ? anebo to je za nejaky priplatek v limitovane "Folk Porsche" edici ? :no: :no: :no:
24. 7. 2012 11:05
Fešák
Mně se asi začne líbit Vw! ;-) V mých očích první VW kterému to opravu sekne! Fešák! :yes: