Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Volkswagen Beetle: Jemné retuše pro modelový rok 2017

David Bureš
Diskuze (1)
Přepracované nárazníky mají broukovi dodat sportovnější výraz. Lehké změny najdeme také v jeho kabině.

V nedávné době jsme psali o tom, že Volkswagen Beetle se možná už nedočká nástupce. V nabídce značky ale tento retromodel zatím zůstává a dokonce se pro modelový rok 2017 dočkal lehké modernizace. Volkswagen o změnách hovoří jako o osvěžení modelu.

Hlavním poznávacím znakem osvěženého Beetlu je plošší nárazníky, které autu dodává sportovnější výraz. Sportovně laděný Beetle R-Line dostal přepracované nárazníky také, vpředu jej navíc doplňuje nový chladicí otvor pod kapotou. Záď R-Linu navíc zdobí i zatmavená diodová světla.

Přepracovaný vzhled je možné obléknout do jednoho z nově nabízených laků. Novinkami jsou světlá stříbrná metalíza a zelená metalíza v odstínu skleněných lahví. Pro verze R-Line a Design je pak možné nově objednávat kola Ravenna Adamantium v 18palcovém provedení.

Uvnitř najdeme nové materiály nebo barevné kombinace. U modelu R-Line se objevují i další ukazatele na vrchu palubní desky, které známe třeba z Beetlu GSR.

Nabídka motorů se nemění. K dispozici jsou tři benzinové motory – 1.2 TSI (77 kW), 1.4 TSI (110 kW) a 2.0 TSI (162 kW) a dva turbodiesely, 2.0 TDI s 81 kW a 110 kW.

I nadále zůstává v nabídce speciální edice Denim odkazující na „džínového“ brouka ze sedmdesátých let. Modrou metalízu evokující džíny doplňují 17palcová černá kola s chromovaným límcem a modrá plátěná střecha. Uvnitř tohoto netradičního karbia najdeme modrá sportovní sedadla spolu s hliníkovými detaily.

David Bureš
Diskuze (1)
27. 5. 2016 19:55
Red
Nemusim taketo auta, ale toto ma tak nadčasový face, ze az. Podla mna dlhodobo najkrajsi vw ci z vonka alebo interier.