Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

VW přináší akční Multivan 6.1. Ušetřit můžete až 368 tisíc!

Filip Melich
Diskuze (0)

Značka Volkswagen Užitkové vozy připravila akční provedení Multivanu předchozí generace 6.1, který nyní mohou zákazníci pořídit se zvýhodněním až 368 tisíc korun.

Často píšeme a mluvíme především o novém Multivanu 7, případně o jeho elektrické alternativě ID. Buzz, ale stále si můžete pořídit i starší Multivan 6.1. České zastoupení značky Volkswagen Užitkové vozy pro vůz dokonce připravilo zvýhodněnou nabídku v kombinaci s naftovým motorem a pohonem všech kol.

Jakub Šebesta, ředitel značky Volkswagen Užitkové vozy v České republice, k nabídce říká: „Zákazníci si nyní mohou pořídit tento všestranný automobil pro život v pohybu za velmi výhodných podmínek. Robustní a prostorné MPV nabízí osvědčenou techniku výkonného a hospodárného dieselového motoru s dvojitým přeplňováním ve spojení s pohonem všech kol.

Video se připravuje ...

Konkrétně se jedná o Volkswagen Multivan 6.1 s přeplňovaným vznětovým motorem 2.0 TDI o výkonu 150 kW (204 k), dvouspojkovou sedmistupňovou automatickou převodovkou DSG a pohonem všech kol 4Motion. Ve výbavovém stupni Comfortline tato kombinace přijde na 1.579.000 Kč, což podle zástupců značky znamená úsporu 358.000 Kč. Ve vyšší výbavě Highline Multivan 6.1 stojí 1.819.000 a úspora je prý 368.000 Kč.

Za tyto ceny ve výbavě akčního Multivanu 6.1 naleznete například digitální přístrojovou desku tvořenou displejem s úhlopříčkou 10,25 palce, infotainment Discover Pro s 9,2palcovou dotykovou obrazovkou, široké možnosti konektivity a předplacené on-line služby Volkswagen We Connect.

Součástí prodejní ceny je rovněž prodloužená záruka výrobce na 4 roky nebo do ujetí 200.000 kilometrů. Akční verzi Multivanu 6.1 už Volkswagen Užitkové vozy uvádí také na svých webových stránkách a v ceníku.

Filip Melich
Diskuze (0)

Doporučujeme