Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Výrobce modelů vtipně připomíná Vettelovo "nevítězství" v Kanadě

Jan Zajíc
Diskuze (1)

I když při Velké ceně Kanady Ferrari Sebastiana Vettela projelo cílem jako první, německý jezdec bral nakonec druhé místo. Zvláštní okamžik vtipným způsobem připomíná jeden výrobce modelů.

Jestli sledujete Formuli 1, jistě víte, o čem je řeč. Vettel sice dojel jako první, ale protože kvůli předchozímu manévru, při němž opustil trať, dostal kontroverzní pětisekundovou penalizaci, byl ve finálním hodnocení uveden jako druhý za Lewisem Hamiltonem.

Vettel samozřejmě nebyl s takovým verdiktem spokojený, takže svůj monopost odstavil mimo prostor určený pro tři nejlepší jezdce závodu. A pak ještě na stejném místě přeházel cedule oznamující umístění.

Před Hamiltonův Mercedes umístil svou dvojku, před prázdné místo pro své Ferrari, které tedy zaparkoval jinde, pak dal Hamiltonovu jedničku. Aby všichni viděli, kdo podle něj velkou cenu skutečně vyhrál.

A právě tento okamžik vtipným způsobem uchopil výrobce modelů automobilů BBR Models, který do nabídky zařadil plastový box, v němž najdete prakticky jen onu ceduli s číslem 1. Formule chybí.

Dokonalé na tom je, že společnost vtip dotáhla do konce, "model" si můžete opravdu koupit, stojí 17 eur, tedy asi 430 korun.

Jan Zajíc
Diskuze (1)

Doporučujeme