Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Výstava Auta na náplavce 2021 dnes pokračuje! Na co se těšit v pátečním programu?

David Bureš
Diskuze (3)

Také páteční program výstavy Auta na náplavce je bohatý. Těšit se můžete na talkshow s Martinou Sáblíkovou či Miroslavem Etzlerem i večerní koncert Debbi.

Výstava Auta na náplavce 2021 odstartovala! Po čtvrtečním úvodu ve velkém stylu čítajícího světovou premiéru Škodu Fabia a večerní koncert Ewy Farne tu máme páteční program, který je rovněž bohatý. Na co se na pražských náplavkách těšit v pátek 27. srpna?

Výstavní plochy se otevírají od 10:00. První bod programu je pak nachystán na pravé poledne, kdy se na Rašínově nábřeží odehraje prezentace aplikace pro dopravu v Praze CITYMOVE.

Na stejném břehu se od 14:30 odehraje také autogramiáda trenérů fotbalové reprezentace do 21 let, Jana Suchopárka a Petra Kouby. Naopak na smíchovské náplavce o půl hodiny později proběhne talkshow s Miroslavem Etzlerem.

Pozdní odpoledne bude zase patřit akcím na Rašínově nábřeží. Postupně se můžete těšit na Vlastimila Nešetřila z Vinařství Kolby, rychlobruslařku Martinu Sáblíkovou nebo kurátora pražských náplavek Petra Hozmana.

Video se připravuje ...

Osmá hodina pak bude opět patřit večernímu koncertu. Na Metronome Prague Stage na smíchovské náplavce zahraje Debbi.

Celý den pak samozřejmě bude patřit automobilům. Prohlédnout si budete moci jak horkou novinku v podobě Škody Fabia, která se na náplavce představuje ve světové premiéře, nebo na nejmodernější elektromobily jako Audi Q4 e-tron Sportback nebo Kia EV6. Na své si přijdou i příznivci americké síly, Chevrolet Camaro, RAM 1500 TRX nebo Ford Mustang Mach-E, to všechno jsou účastníci letošního ročníku výstavy Auta na náplavce.

Připomínáme, že výstava Auta na náplavce 2021 je přístupná zcela zdarma, a to včetně bohatého doprovodného programu. Akce se koná od čtvrtka 26. srpna do neděle 29. srpna, na obou pražských náplavkách, mezi Železničním a Palackého mostem, které spojuje bezplatný přívoz. Předpověď počasí není zrovna ideální, nenechte se ale odradit počasím a na náplavku dorazte! Těšíme se na vás!

Auta na náplavce 2021: Program

Pátek 27. srpna

  • 10.00 Otevření výstavy
  • 12.00 Citimove - prezentace aplikace pro dopravu v Praze (Rašínovo nábřeží)
  • 14.30 Jan Suchopárek a Petr Kouba, autogramiáda trenéru fotbalové reprezentace (Rašínovo nábřeží)
  • 15.00 Herec Miroslav Etzler (Metronome Prague Stage a poté na stánku Dodge)
  • 16.00 Vlastimil Nešetřil z vinařství Kolby (malé pódium)
  • 17.00 Rychlobruslařka Martina Sáblíková (malé pódium a poté autogramiáda na stánku Škody)
  • 18.00 Petr Hozman, kurátor pražských náplavek, talkshow
  • 20.00 Koncert – Debbi (Metronome Prague Stage na smíchovské straně)
  • 22.00 Ukončení 2. dne
David Bureš
Diskuze (3)

Doporučujeme

Avatar - 3_diamanty
27. 8. 2021 12:24
Re: Tak je tam
Ano aj spacestar tam je .... asx sa defakto uz len dopredavaju skladovky pre eu... to uz by tam bolo asi zbytocne... kazdpadne mitsu aj z houna bic uplietlo opat... a nesklamalo ... zamrzi ale novy juke aj kaskaj.... prave tieto kusky tam proste mali byt.... nechapacka
Avatar - Mikesus
27. 8. 2021 12:19
Re: Tak je tam
ASX chybělo. Ale tam pro tebe SpaceStar
Avatar - 3_diamanty
27. 8. 2021 10:41
Tak je tam
Vidim tam biely eclipse phev... ale aj L200 plus so zvysenym vykonom.... super... je to tak ako som cakal... marne vsak hladam novy kaskaj ... :'-(