Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Světová premiéra Škoda Fabia již dnes! Dorazte na náplavku, ať ji vidíte na vlastní oči

David Bureš
Diskuze (47)

Nová Škoda Fabia se široké veřejnosti poprvé oficiálně představí na výstavě Auta na náplavce 2021. Světová výstavní premiéra se odehraje 26. srpna v 17:00.

Letošní ročník výstavy Auta na náplavce startuje již dnes, 26. srpna. A jeden z vystavujících, domácí automobilka Škoda si pro návštěvníky připravil opravdovou lahůdku. Na výstavě se totiž odehraje světová výstavní premiéra nové Škody Fabia čtvrtá generace.

Nová Fabia se sice světu představila již na jaře, to však šlo pouze o akci pro pozvané hosty, hlavně z řad odborné veřejnosti. Na náplavce si však novou Fabii bude moci prohlédnout zvenku i zevnitř úplně každý. Světová premiéra automobilu je naplánována na čtvrtek 26. srpna v 17:00. Stánek Škody se přitom bude nacházet na Rašínově nábřeží.

Mladoboleslavskou novinku si na náplavce budete moci osahat ještě před oficiálním spuštěním jejích prodejů, které je naplánováno na 16. září. Už teď přitom české zastoupení značky eviduje přes 2.000 zákaznických objednávek na tento automobil.

Nová Fabia každopádně nebude jediným exponátem na stáncích Škody. Kromě ní budou vystaveny další modely: především modernizované SUV Kodiaq, ale také třeba elektrické SUV Enyaq iV a další vozy z aktuálního portfolia. Zájemci se také dozvědí spoustu zajímavostí o dobíjecích řešeních pro domácí použití nebo o službě Powerpass. Škoda navíc na náplavce oslaví též svých 120 let ve světě motorsportu. Stěžejním exponátem v tomto směru bude dnes už legendární ŠKODA 130 RS.

Zahajovací den výstavy Auta na náplavce 2021 toho každopádně nabídne vícero. V 17:30 se můžete těšit na talkshow s veslařem Ondřejem Synkem, o hodinu později zase na náplavku dorazí slavný kuchař Jan Punčochář. Večer pak od 20:00 bude náplavka patřit Ewě Farne. Její koncert se odehraje na smíchovském břehu, na Metronome Prague Stage.

Výstava Auta na náplavce 2021 se koná od čtvrtka 26. srpna do neděle 29. srpna, a to na obou vltavských březích, na pražských náplavkách mezi Železničním a Palackého mostem. Vstupné je opět zcela zdarma, a to včetně bohatého doprovodného programu.

David Bureš
Diskuze (47)

Doporučujeme

Avatar - rohYpnol
27. 8. 2021 21:25
Re: Na Litoměřicku ...
Kéž by...

Víš třeba, že už je povinnost při výstavbě parkoviště nad 10 míst budovat el. přípojky a dobíjecí stanici??
Avatar - rohYpnol
27. 8. 2021 21:24
Re: Mizérie na všech frontách
Co říkáš třeba na méně než 100 Nm v základu??

I tolik vysmívaná HTP měla 106 Nm a to bylo auto výrazně menší... 8-s :-!
27. 8. 2021 08:22
Re: Na Litoměřicku ...
Já bych řekl, že se spíš vzbouří a ty zelenorudí ***i ještě rádi couvnou! :-[]
27. 8. 2021 08:09
Veledůležitá petice!
https://dfens-cz.com/…i-motory-chceme/
Podepisujte a přeposílejte svým známým! Pokud si chcete i v budoucnu moci kupovat normální auta!
27. 8. 2021 08:01
Otřesné, ale velmi poučné čtení!
https://dfens-cz.com/…odu-fabii-combi/
Čtěte, sdílejte!