Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Yamaha připravila akční nabídku pro FZ1, FZ1-GT a MT-03

Roman Daněk
Diskuze (4)
Importér japonských motocyklů Yamaha do České republiky, společnost YAMAHA MOTOR CZECH spol. s r.o., připravila mimořádnou nabídku pro modely FZ1, FZ1-GT a MT-03. Jde o slevy řádově v desítkách tisíc.

Následující informace a texty jsou převzaty z webu importéra japonských motocyklů Yamaha do České republiky, společnosti YAMAHA MOTOR CZECH spol. s r.o..

Yamaha FZ1 Power Blue - FZ1 je ryzí streetbike, stvořený k brázdění městských ulic. Svalnatý motocykl, který zná svůj cíl. Odhalený na samou podstatu. FZ1 se díky motoru převzatému z modelu R1 a super mrštnému podvozku snadno dokáže prokousat nekonečnou urbanizací. Smyslný motocykl, který ovládá město, dnem i nocí. Za příplatek pouhých 4 900,- Kč navíc dostanete originální doplňky Yamaha v hodnotě převyšující 32 000,- Kč.

Seznam doplňků:

- sportovní plexi štítek,

- sportovní kryt motoru v barvě motocyklu,

- zadní blatník v barvě motocyklu,

- boční kryty chladiče v barvě motocyklu,

- chrániče motoru.

Yamaha FZ1S/SA Grand Tourismo - FZ1 Fazer je skutečně pozoruhodný motocykl. Poháněný neuvěřitelně výkonným motorem, který vznikl v modelu YZF-R1. FZ1 Fazer nabízí maximální požitek z jízdy v dokonale praktickém balení, takže se budete cítit stejně dobře při vyjížďce po klikatých okreskách, při víkendovém cestování i během každodenního průjezdu dopravní špičkou.

Navíc za příplatek pouhých 14 900,- Kč získáte originální příslušenství Yamaha v hodnotě převyšující částku 63 000,- Kč, které z FZ1 Fazera vytvoří unikátní cestovní motocykl FZ1 S/SA GT, který Vám poskytne jak dostatek pohodlí pro dlouhé cestování, tak i výborné jízdní vlastnosti, které by jste u jiných cestovních motocyklů hledali marně.

Seznam doplňků:

- cestovní plexi štít,

- cestovní celo-kapotáž v barvě motocyklu,

- sada bočních kufrů v barvě motocyklu,

- chrániče motoru.

Tip: Na redakční test Yamahy FZ1S/SA Grand Tourismo se můžete těšit, článek vyjde během příštího týdne.

MT-03 Street Fun / Thunder Fun - V modelu MT-03 se spojuje dostupný pulsující výkon mohutného jednoválce s radikální mechanickou krásou a milimetrově přesnou ovladatelností, inspirovanou modely kategorie Supermotard. MT-03 je vždy připravena k útoku, ať už dáváte přednost jízdě městem nebo raději vyrážíte ven na projížďku klikatými serpentinami.

Edice MT-03 Street Fun Vám nabízí originální příslušenství Yamaha v hodnotě převyšující 25 000,- Kč za příplatek pouhých 5 000,- Kč. Nákupem tohoto motocyklu získáte jedinečný stroj s karbonovými doplňky.

Seznam doplňků:

- sportovní plexi štítek,

- sportovní kryt motoru z karbonu,

- boční kryty chladiče z karbonu,

- chrániče rukojetí,

- chrániče motoru.

MT-03 Thunder Fun je edice, kde za příplatek 7 000,- Kč získáte unikátní koncovky výfuku od společnosti Akrapovič v ceně převyšující 31 000,- Kč.

Pro více detailů prosím kontaktujte svého autorizovaného dealera. Akce platí do vyprodání zásob a nebo do 31.8.2007.

Roman Daněk
Diskuze (4)
Avatar - Falco
17. 8. 2007 22:15
Dotaz
Kdy bude to slibované moje.moto.cz?
Avatar - BikerArny
17. 8. 2007 18:32
Re: Taky bych si nechal líbit
Jo tak nějak ;-)
Avatar - BikerArny
17. 8. 2007 16:51
Taky bych si nechal líbit
Fazer by mi vůbec nevadil ;-) :-)