Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zapomeňte na chrom. Bentley Flying Spur přijíždí v edici pro milovníky černých detailů

Stanislav Kolman
Diskuze (0)

Model Flying Spur Mulliner dostává nově balíček Blackline. Jak již název napovídá, černou barvou nešetří.

Že luxusní auto může vypadat skvěle i bez chromových cingrlátek nám před časem ukázal testovaný Bentley Continental GTS. Kabrio nahradilo stříbrné povrchy černými detaily a v našich očích vypadalo o poznání lépe. Zřejmě si to uvědomuje i sama automobilka, která teď pro model Flying Spur Mulliner nabízí balíček zvaný Blackline.

Jde vlastně o zatmavené provedení, které každý dříve chromový kousek karoserie nahrazuje lesklou černou. Tedy ne úplně každý, všimnout si můžeme stříbrných detailů v litých dvaadvacetipalcových kolech, ale i ve výplni masky chladiče či na štítcích po bocích karoserie.

Video se připravuje ...

Všechno ostatní je ale černé – spodní mřížky, kryty zrcátek, lišty kolem oken či prvky doprovázející světlomety. Zajímavé je, že uvnitř se Flying Spur Mulliner podobných kreací nedočkal. Tady tedy chrom zůstává, doprovázen je samozřejmě tou nejkvalitnější kůží, hliníkem a nespočtem dalších luxusních materiálů.

Balíček Blackline je k dispozici pro plug-in hybridní šestiválcovou motorizaci, ale i osmiválec a vrcholový dvanáctiválec. Tvůrci navíc avizují, že sada s úpravami bude časem dostupná pro všechny modely Bentley Mulliner. Zákazníci tak při konfiguraci budou mít zase jednou plnou hlavu starostí…

Stanislav Kolman
Diskuze (0)

Doporučujeme