Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Závodnice kvůli penězům opustila motorsport. Teď si vydělává před kamerou

Jan Zajíc
Diskuze (6)

Mladá Australanka nebyla spokojena s vývojem svojí závodní kariéry, a tak se vydala na poněkud jinou dráhu.

Pětadvacetiletá Renee Gracie soutěžila v seriálu Supercars Championship a snila o tom, jak se jednou dostane na start závodů sérií IndyCar či NASCAR. Svou touhu ale vzdala. Po sedmi letech s motorsportem skoncovala.

Hlavním důvodem jsou finance. Gracie totiž neměla takové výsledky, aby si dokázala zajistit financování své závodní kariéry. A tak se vrhla na jiný byznys, v němž si údajně vydělá mnohem víc.

Založila si totiž profil na jednom nejmenovaném serveru, na němž prodává svoje fotky a videa. Po většinu času je na nich nahá. "Byla to nejlepší věc, co jsem v životě udělala," tvrdí Renee.

Web, na němž působí, podle všeho funguje tak, že si majitel profilu kolem sebe vytvoří komunitu příznivců, kteří ji pak výměnou za lechtivá dílka posílají peníze.

"Tahle změna mě dostala do finanční situace, o níž jsem ani nesnila. A užívám si to. Je mi jedno, co o mně kdo říká. Vydělávám slušné peníze a jsem spokojená," říká bývalá závodnice.

S novým "zaměstnáním" začala loni a už v prvním týdnu si údajně vydělala 3 tisíce australských dolarů, což je skoro 50 tisíc korun. Aktuálně od fanoušků dokáže získat až 25 tisíc dolarů týdně - tedy asi 410 tisíc korun.

Jan Zajíc
Diskuze (6)

Doporučujeme

11. 6. 2020 19:28
Re: Dojemný pribeh
Promiň, jsem nevěděl že je to tvoje žena
11. 6. 2020 18:58
Re: Dojemný pribeh
Něco v rodině? Klidně vyprávěj, my tu máme pochopení :yes:
11. 6. 2020 10:52
Dojemný pribeh
Jak se z neuspesne závodnice stala kur.va :D
10. 6. 2020 20:51
ju dobry
Trumpetu mezi vemena a tri dva jedna start
10. 6. 2020 17:44
Ale jo.
Ted uz muze konecne zase zavodit. :D Pokerovana je ale nechutne.