Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zetor svůj nový kalendář pro rok 2020 vytvoří se svými zákazníky a příznivci

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)

Společnost Zetor Tractors a.s. stejně jako v předešlých letech plánuje i na rok 2020 vydání kalendářů. Nově do jejich přípravy hodlá zapojit své zákazníky, příznivce a uživatelé traktorů Zetor.

Společnost Zetor Tractors a.s. pro vydání kalendáře na rok 2020 plánuje několik novinek. Ve fotografiích se totiž zaměří na běžné využití traktorů, kdy zkombinuje každodenní rutinu strojů s uměleckým zpracováním. Zásadní novinkou je zapojení veřejnosti. Ta má dodat část fotografií traktorů Zetor pro kalendář. Titulní strana pak bude speciálně sestavena z fotografií zaslaných samotnými uživateli.

„Tradičně byli zákazníci zvyklí na dva typy kalendářů: produktový a limitovaný. Ačkoli měly velký úspěch, letos jsme se rozhodli pro změnu. Rok 2020 zasvětíme v kalendáři primárně našim zákazníkům a fanouškům, které tímto vyzýváme k zapojení se do projektu. Doufáme, že rádi uvidí své dokonalé parťáky v akci, a zároveň jsme zvědaví, na jaké příběhy při pořizování fotografií narazíme. Z dosavadních zkušeností víme, že traktory Zetor bývají využívány na široké spektrum činností a pro zemědělce jsou pomocí v mnoha směrech,“ vysvětluje koncept nového kalendáře Jakub Hurta, Manažer marketingu společnosti Zetor Tractors a.s.

Pro účast na tomto projektu mohou zákazníci zasílat fotografie přes webový formulář dostupný na stránkách společnosti Zetor Tractors a.s. Vybrané fotografie budou využity na titulní straně kalendáře a zároveň všichni autoři fotografií, které se na titulní straně objeví, obdrží jeden kalendář pro rok 2020. Jednoho ze zúčastněných osloví společnost Zetor Tractors a.s. s nabídkou nafocení fotografie do kalendáře, která bude využita jako podkladové foto pro jeden kalendářní měsíc.

Zdroj: Zetor Tractors a.s.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)

Doporučujeme

Avatar - Ja Prvni 123
13. 7. 2019 14:20
Re: Slušná arogance
To jsem asi nepochopil.
Setri i na kalendari - hledaji fotky, co budou zadarmo.
Co je na tom arogantniho a vysmivajiciho se?
13. 7. 2019 08:02
Slušná arogance
a výsměch propuštěným zaměstnancům.