Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Zetor Tractor Show vstoupila do své osmé sezóny

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
ZZetor Tractor Showv červnu zavítala do Pobaltí. Traktory ZETOR se během tří zastávek předvedly v Lotyšsku a Estonsku, akce navštívili stovky zemědělců, farmářů a příznivců značky.

V průběhu konání Zetor Tractor Show byly k vidění novinky z dílny brněnského výrobce traktorů při práci v reálném terénu. Značka Zetor v Lotyšsku a Estonsku prezentovala zástupce modelových řad Major, Proxima a Forterra, a to konkrétně Major HS 80, Proxima HS 120 s nakladačem Zetor System a Forterra HSX 140 s inovovanou převodovkou ECO 40.

Další ročník oblíbené akce odstartoval v Lotyšsku ve městě Davini, které je vzdálené od Rigy asi 65 km, Zetor Tractor Show se zde konala ve dnech od 14. do 16. června letošního roku.

V rámci doprovodného programu se konala také soutěž v tractor pullingu (traktor táhne závaží po rovině, nebo do kopce). V soutěži se na druhém místě v kategorii do 130 koní umístil lotyšský partner značky Zetor, společnost Agrimatco. Celkově se značce Zetor v Lotyšsku v této sportovní disciplíně daří a vybojoval zde už pět medailí. Pro studenty, kteří navštívili akci, se zde navíc uskutečnila soutěž v jízdách zručnosti s traktorem Major.

Další zastávkou Zetor Tractor Show bylo Estonsko. Ve dnech od 27. do 29. června byly traktory brněnské značky k vidění ve Viljandimaa a jihoestonském městě Põlvamaa. Na akcích se představil nový estonský distributor, společnost Specagra, se kterou Zetor Tractors a.s. začal spolupracovat začátkem letošního roku.

Během zastávek v Estonsku byly traktory Zetor předváděny s agregacemi při různorodých pracích, převážně v rámci tzv. zeleného programu (sekání a obracení trávy, balíkování a následné převážení balíků trávy). I v Estonsku proběhl rychlostní závod traktorů s čelními nakladači, o který byl ze strany veřejnosti veliký zájem.

V obou zemích si mohli návštěvníci osobně vyzkoušet červené traktory v terénu a při reálné práci s agregacemi.

Předváděcí akce Zetor Tractor Show v různých zemích pomáhají ke zvyšování povědomí o značce, rozvoji a podpoře distributorů, dealerské sítě, a k podpoře přímého prodeje. Zároveň se díky akcím daří získat přímou zpětnou vazbu od zákazníků a diskutovat s nimi na místě o vlastnostech strojů, nebo o tom, co ke své práci potřebují.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)