Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Alfa Romeo na americký trh v roce 2010

Libor Zezulka
Diskuze (57)
Podle italského magazínu Quattroruote se Alfa Romeo nevrátí na americký trh dříve než v roce 2010. Některé zdroje uváděly rok 2007.

Alfa Romeo se chce vrátit na americký trh, který celkem neslavně opustila před mnoha lety. Tehdy Alfu sužovaly technické obtíže, které se na americkém trhu neodpouští. Některé zdroje uváděly, že italská automobilka začne své modely v USA prodávat už v roce 2007, italský motoristický magazín Quattroruote však přinesl informaci, že se vstup na americký trh zpozdí. Američané se svůdných Italek dočkají nejdříve v roce 2010, napsal Quattroruote.

Nový pokus o průnik na trh USA se začal připravovat před časem, když se osamostatnila dealerství Maserati od prodejních míst Ferrari v USA. Alfa Romeo by měla využít distribuční síť Maserati. Počítá se s prodejem středních, sportovních a velkých Alf Romeo, tedy konkrétně s Brerou, Spiderem, 159 a nástupcem řady 166. Američané se dočkají také speciální pětisetkusové série vozu vycházejícího ze studie Alfy 8c Competizione.

Libor Zezulka
Diskuze (57)
6. 6. 2006 00:05
Re: Napis kde!
No, mrkni do statistik... ne, že bych je přeceňoval, ale když v nich někdo roky obsazuje poslední místa, o lecčems to vypovídá...
5. 6. 2006 01:04
Re: Napis kde!
Každému se to potvrdí... Znám kolegu - koupil 156 a brzy dolítal... vysypal se motor... něco, co jsem nezažil ani u Oltcita... a že to bylo éro.
5. 6. 2006 01:03
Re: No a???
To nejde, Essesante. To je pro mne takřka vyloučené. Vím přesně, čím chci jezdit a tím také jezdím. Kdes koupil ten nesmysl o pití piva? ;-\ :no: A co jako chceš naznačit tím vínkem? Že seš teplej?... nebo co? do toho mě nezatahuj... nerozumím... P.S. Jestli chceš vidět pořádný káry, zajeď do Mnichova... černá to můra Alfistů >:-[] už dlouho... a dlouho ještě bude >:-[] Nebo zkus Londýn... tedy pokud nemáš extra zálibu v Pandách či Puntech...
1. 6. 2006 23:19
Re: OSOBNĚ BYCH ALFĚ
Hezky jsi to napsal... nenech se ale ukolébávat nepravdivou šablonou... Vždyť milovat trojku od BMW... to je to samé... jako milovat 159.
1. 6. 2006 22:07
Re: Alfa Corse (DTM)
Nemusíš se mnou mít problém, že vnímám jen německou dokonalost... není to přece tak. Cromě moc fandím... také jsem potkal zatím jen jednu. 159 je propadák tady, v Česku. Když tak tu vypiš růst prodejů třeba v Německu, ať to máme na očích. Také jsem už potkal Pandu Cross :yes: