Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Amazon hledá moderátora The Grand Tour jako dočasnou náhradu za Clarksona

Aleš Dragoun
Diskuze (5)
Kanál Amazon Prime vyvěsil na svůj web zajímavý inzerát. Hledá moderátorský zástup pro jednu z televizních sérií. Kterou asi?

Druhou sérii The Grand Tour „odpadlíků z Top Gearu“ provázejí problémy. Richard Hammond, jeden z oblíbené moderátorské trojice před dvěma měsíci rozložil na prvočinitele elektrický supersport Rimac, ze kterého zbylo pár ohořelých dílů a hromádka popela. „Křeček“ je ale už zdráv a nedávno usedl za volant Fordu Mustang.

Jenže Amazon vyvěsil na webu inzerát, že hledá zástup pro televizní sérii se zaručenou celosvětovou sledovaností. Samozřejmě neříká kterou. Skutečně jde pouze o dočasnou pozici pro pokrytí nepřítomnosti v důsledku pneumonie. A těžký zápal plic nedávno prodělal jiný člen onoho tria: Jeremy Clarkson, to je ten, co nerozezná karburátor od vstřikování. Jen James May žádné zdravotní problémy nemá.

Požadavky? Platný řidičák, výborná britská angličtina, vynikající znalosti z oboru automobilů, progresivní rockové muziky a smysl pro zábavu, metafory, přehánění a hádky, respektive argumentaci takřka do krve. Upřednostněni budou vysocí kandidáti s kudrnatými vlasy. Musí umět účinně jednat s kolegy, kteří se ztrácejí na neznámých místech kdekoli po světě.

Úspěšného žadatele čeká spolupráce s ostatními, bude povinen náhodně zapalovat různé věci (toho si užije dosytosti...) a manipulovat s těžkými stroji. Amazon ale nabízí řízení nejrychlejších a nejzajímavějších vozů na světě a rozhodně víc než pět minut slávy před kamerou.

Pravděpodobně jde o vtip a ukázku skvěle propracovaného PR, někdo má opravdu suchý smysl pro humor, ale možné je vše. Chcete se přihlásit? Příležitost pro fanoušky (nebo možná i fanatiky) všech tří pánů, jaká nemusí už nikdy přijít. Zkuste to, nejdříve si ovšem sežeňte 6,5 milionů fanoušků na Twitteru, případně jiné sociální síti. Také jedna z podmínek.

Aleš Dragoun
Diskuze (5)
Avatar - JiVi
25. 8. 2017 07:50
ten ze Sveta motoru
vysokej kudrnatej ... jakze se jmenuje ten ze Sveta motoru? >:D
Avatar - Floyd
24. 8. 2017 22:43
Re: príma
>:D >:D >:D :yes:
Avatar - Uživatel_5340709
24. 8. 2017 19:56
Re: poslete tam
Ha, ha, Pepčou bys je pěkně potrestal, ............. to si snad ani nezaslouží. ;-)
Avatar - shamal
24. 8. 2017 18:35
príma
A co někdo z těch dědků z autosalonu na Primě? Brejlatej strejda, brejlatej strejda nebo ten brejlatej strejda?
Avatar - holden2
24. 8. 2017 18:22
poslete tam
Merunku nebo experta Pepu a nebo jakyhokoli vosla z mistni auto.cz sebranky