Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Amazon nedbá na Hammondovu nehodu a ukáže trailer na nový The Grand Tour

David Bureš
Diskuze (3)
Přípravy druhé sezony automobilové show The Grand Tour narušila nedávná nehoda Richarda Hammonda. Přesto do éteru brzy přijde první ukázka na novou sérii.

V souvislosti s automobilovou show The Grand Tour pánů Clarksona, Hammonda a Maye se nyní hovoří hlavně o nedávné Hammondově nehodě ve Švýcarsku. Ta připomněla, že trio pilně pracuje na druhé sérii jejich nového pořadu, která do vysílání přijde někdy v říjnu. Už brzy se však můžeme těšit na první trailer lákající na nový The Grand Tour.

Trailer bude zveřejněn u příležitosti letošního Amazon Prime dnu, při kterém jsou předplatitelům služby Amazon Prime nabídnuty velice zajímavé slevy na různé produkty. Letošní Amazon Prime den startuje v pondělí 10. července v 19:00 středoevropského času a potrvá místo tradičních 24 hodin plných 30 hodin.

Jenže pozor, trailer budou moci oficiálně zhlédnout právě jen uživatelé Amazon Prime, kteří budou mít přístup k akci Amazon Prime den. Jak je ale dnes zvykem, je samozřejmě možné, že upoutávka pronikne na veřejnost.

A na co se můžeme v chystaném traileru těšit? Podle dostupných zpráv uvidíme i první oficiální záběry z natáčení ve Švýcarsku, při němž se Hammond vážně zranil, když jím řízený elektricky supersport Rimac Concept One vyletěl ze silnice a následně začal hořet.

Video se připravuje ...

Vedle toho má upoutávka prezentovat záběry z natáčení v Mosambiku nebo domovské Británii. Naopak snímky v Chorvatsku, kde byli Clarkson a Hammond zachyceni v Audi TT RS, respektive v Arielu Nomad, naopak zatím prý neuvidíme.

Přestože Hammondova nehoda byla velice vážná a moderátor po ní skončil v nemocnici s frakturou kolena, zatím se nehovoří o tom, že by měla nějaký vliv na natáčení a že by se kvůli tomu snad mělo zahájení druhé série The Grand Tour odsunout. Zatím tak platí informace, že nová série odstartuje někdy v říjnu. Pro Hammonda to mimochodem už byla druhá nehoda při přípravě druhé série The Grand Tour, při natáčení v Mosambiku spadl z motorky a poranil si hlavu.

David Bureš
Diskuze (3)
Avatar - 125S
3. 7. 2017 20:48
Re: proč obraz na Monitoru pořád skáče ?????
Bohužel se dlouho načítá i odpověď... >:-[] Galerie už dávno prohlížím radši na jiných serverech.
3. 7. 2017 18:43
Re: proč obraz na Monitoru pořád skáče ?????
Jj člověk na něco klikne a najednou se to změní a otevře se něco úplně jiného a o tom, že se to náčítá půl roku ani nemluvím a připojením to není, protože i stránky na US serverech se mi načítají hned i s videem :-!
3. 7. 2017 13:11
proč obraz na Monitoru pořád skáče ?????
:-( :-(

To je hrozný -- chci si prohlédnout fotky - a obraz na monitoru mi lítá nahoru a dolů a mezitím se objevují reklamy !!! to se nedá prohlížet !!!! udělejte s tím něco !!! ;-\

Zkoušel jsem to to na 2 monitorech a je to hodně špatný !!!!