Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Auta na náplavce 2018: Jakých výstavních premiér se letos dočkáme?

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Ani letos nebudou na výstavě Auta na náplavce chybět nejčerstvější automobilové novinky. Podívejte se, na které se vozy se během druhého ročníku můžete těšit.

Premiérový ročník výstavy Auta na náplavce byl co do výstavních premiéry hodně plodný: ještě před debutem na frankfurtském autosalonu se nám tu ukázala Audi A8, nechyběli ani zástupci z řad SUV v podobě modelů Kia Stonic či Mitsubishi Eclipse Cross.

Horké novinky nebudou na březích pražské Vltavy chybět ani v roce letošním, těšit se mohou hlavně fanoušci francouzských značek. Prvně si na české půdě budeme moci prohlédnout extravagantní Citroën Berlingo, které se na stánku značky objeví vedle limitky C3 Elle, C4 Cactus či SpaceToureru. Nepřehlédněte ani výstavní plochu luxusní odnože DS, jež přiveze ukázat model DS 7. Ani Peugeot se nenechá zahanbit, návštěvníkům představí novou 508 a také model Rifter.

Čerstvé přírůstky přiveze i Jeep, jenž pro výstavu Auta na náplavce přichystal modely Renegade a Wrangler, které doplní Grand Cherokee a Compass. Seznam všech vystavených exemplářů je však podstatně delší, vždyť čítá na osm desítek automobilů. A nebojte, s kompletní nabídkou všech vystavovatelů vás budeme postupně seznamovat.

Aktuální informace a zajímavosti se zákulisí výstavy Auta na náplavce 2018 najdete kromě webových stránek i na naších sociálních sítích: určitě navštivte facebookovou událost a náš Instagram, kde vás budeme zásobovat fotografiemi a dalšími materiály. A chystáte-li se ve dnech 30. srpna – 2. září na náplavku i vy, nezapomeňte své postřehy sdílet s hashtagem #AutaNaNáplavce!

Stanislav Kolman
Diskuze (0)