Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nissan přiváží na náplavku hned dvě premiéry. Značka má netradiční aktivity v DNA

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Japonská automobilka se taktéž pilně připravuje na unikátní událost Auta na náplavce. Aby ne, vždyť zde v rámci české výstavní premiéry ukáže hned dva modely.

Video se připravuje ...

Zúčastněných automobilek se ptáme, proč se rozhodly automobilové výstavy Auta na náplavce zúčastnit a nejinak tomu bylo v případě Nissanu. „Je to unikátní a nestandardní akce. Právě takové má naše značka ve svém DNA,“ říká Vlastimil Čepička, ředitel Nissanu pro Českou republiku a Slovensko.

Shoduje se také s názorem, jenž byl podmětem pro uspořádání této výstavy. Doba, kdy se zákazníci chodili dívat na vozidla, je pryč. „Auta musí zamířit k zákazníkům a tohle je přesně ta aktivita, kterou potřebujeme,“ uvádí k výstavě Auta na náplavce zástupce automobilky.

Výběr vystavovaných kousků prý nebyl nikterak náročný. „Zvolili jsme novinky, které v tomto roce přichází na náš trh. V první polovině roku to byla Micra, následně nový X-Trail a Qashqai,“ dodává Čepička s tím, že v případě těchto dvou modelů půjde o českou výstavní premiéru. Třešničkou na dortu bude inovovaný Nissan GT-R a fanoušky pick-upů zase potěší limitovaná edice Navary.

Připomeňme, že jedinečná akce startuje 31. srpna a koná se až do 3. září. Kromě automobilů samotných bude pro návštěvníky připraven také bohatý doprovodný program, včetně koncertů kapel Jelen a Monkey Business. Vstupné je přitom zcela zdarma! Více informací o výstavě naleznete na oficiální Facebook události.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)