Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

VW na náplavce představí i užitkové vozy. A přiveze dokonce celou pláž!

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Kromě osobních automobilů přiveze Volkswagen na náplavku také užitkové vozy. Jeden z nich má dokonce vestavěnou kuchyňku!

Video se připravuje ...

Jedinečnou automobilovou výstavu si samozřejmě nenechá ujít ani automobilka Volkswagen. Ta tu kromě osobních aut představí i své užitkové vozy, kterých nabízí široké spektrum.

„Pro nás je to příležitost prezentovat auta i mimo naše showroomy,“ říká Jakub Šebesta, ředitel VW Užitkové vozy. „Vzhledem k sedmdesátiletému výročí Světa motorů považuji uspořádání takové akce za skvělý nápad.“

Samozřejmě nás zajímalo, jaké užitkové modely značky budou v historickém centru Prahy k vidění. „Budou to dva vozy – campingový California Ocean s vestavěnou kuchyňkou a pak limitovaná edice Caddy,“ dodává Šebesta s tím, že Volkswagen na náplavku přiveze rovnou celou pláž! Více si poslechněte v přiloženém videu.

Unikátní automobilová výstava Auta na náplavce se nezadržitelně blíží. Za čtrnáct dní odstartuje na obou březích pražské Vltavy a kromě automobilů samotných je pro návštěvníky připraven také bohatý doprovodný program, včetně koncertů kapel Jelen a Monkey Business či noční laserové projekce.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)