Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Život autosalonových hostesek: Kolik toho denně nastojí? A mají vůbec čas si odskočit?

Jan Mička
Diskuze (21)
Bez krásných hostesek by to nebyl ten správný autosalon. V Ženevě jsou jich mraky, proto jsme se vydali přímo k výstavnímu stánku a pár slečen vyzpovídali.

Video se připravuje ...

Napadlo vás někdy, jaký život vedou hostesky během autosalonů? Vsadím se, že většinu z vás asi ne. Celé dny postávají u naleštěných automobilů, mají krásné šaty a boty na podpatcích, usmívají se na fotografy, umějí i velmi hezky zapózovat, za všemi těmi úsměvy se ale skrývá spousta práce a občas i nějaká ta fyzická bolest. Jak to vím? Během ženevského autosalonu jsem pár hostesek vyzpovídal.

Slečny byly velice sdílné a ochotně nám na kameru řekly, kolik času potřebují před každým autosalonovým dnem na přípravu, kdo se o ně stará, v jakých intervalech se střídají, a kolik se jich vůbec na place nachází. O výběru dívek rozhodují výsledky agenturních castingů, pro některé je to první autosalon, jiné jezdí pravidelně. Podívejte se na přiložené video, slečny vám toho řeknou ještě mnohem více!

Jan Mička
Diskuze (21)
Avatar - dokopy
10. 3. 2017 17:11
.....
Určite bude každá druhá počuraná.
Avatar - pallas
10. 3. 2017 15:03
A že by iba škodovka bola v tomto iná?
Hostesky majú predsa na autosalónoch rozpisy služieb, väčšinou sa striedajú po 2 hodinách. Okrem nejakých mini firmičiek, kde ako hostesku zoberú sekretárku z firmy alebo študentku na inzerát. Slečny vo videu tvrdia že si 10 hodín denne odstoja na stánku? Tak nech zmenia ďaľší rok značku.. to asi len škodovka ich teda drží nonstop?!
Avatar - pallas
10. 3. 2017 14:28
Re: Skoda tentokrat boduje
slečna na foto č.63 by potrebovala pedikúru
10. 3. 2017 01:15
Skoda tentokrat boduje
Tak povodne som chcel napisat, ze nic moc. Ale nastastie to holky zo Skodovky zachranili. Nie som fanusikom skody ale ten dizajn je fakt uplne niekde inde >:D Najma slecna z fotky c. 63 ;-)
Avatar - Pekelná Micinka
9. 3. 2017 23:52
Mám rád kaštanové vlasy
Já bych se jich zeptal, kolik myslí, že denně nastojí v úhrnu lékař u operací?