Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW M2 (2018): Podoba faceliftu unikla přes oficiální stránku

Michal Fokt
Diskuze (17)
Belgické zastoupení BMW poněkud nešťastně vyzradilo podobu omlazeného sportovního kupé M2. Co bude nového?

Předpokládám, že má BMW v plánu ukázat světu modernizované M2 někdy těsně před podzimním frankfurtským autosalonem, ale někdy stačí málo a tajemství je prolomeno mnohem, mnohem dříve. Ani k tomu není potřeba žádný hacker nebo pohotový majitel fotoaparátu, stačí aby chybu udělal zaměstnanec BMW třeba... v Belgii.

Video se připravuje ...

Na tamním oficiálním webu se jakýmsi nedopatřením objevily snímky faceliftované M2 a rozsáhlé a bdělé síti fandů značky BMW to samozřejmě nemohlo uniknout, takže fotky v krátkosti viděl celý svět. Je ovšem třeba říci, že dohromady o nic nejde. Pokud se dobře dívám, nové jsou pouze Full-LED světlomety a zadním svítilnám se také pozměnila optika krycích skel.

List s technickými údaji motoru prozrazuje, že ani v oblasti pohonné jednotky patrně nedošlo k žádným změnám, pokud se tedy ještě někde vylepšovalo, zbývá už jen podvozek, ale nevím nevím... Poslední změnou tak může být nejnovější verze infotainmentu. Možná spíše než o faceliftu tedy lze hovořit o novém modelovém roce, jenž přinesl novou světelnou techniku. Důvodem, proč se nezměnilo téměř nic, by měla být připravovaná ostřejší varianta M2 CS, která bude uvedena v příštím roce.

Michal Fokt
Diskuze (17)
Avatar - 12Eagle
9. 5. 2017 09:32
zámer
Myslím, že to bol zámer, nie únik...
8. 5. 2017 19:41
Re: Benzín
Presne, v Hradci v tom maj jasno. Zenmena kdyz videj kavku jako tady mladyho :-)
Avatar - m.z.
8. 5. 2017 11:31
Re: Benzín
úplně pro všetky, však to říkali v hradci, ne...
8. 5. 2017 10:17
Re: Benzín
Daj aspoň presnejšie info , konkrétny motor, alebo to platí pre všetky motory?
Avatar - fOE
8. 5. 2017 07:54
Re: Benzín
A ted tu o karkulce. >:D