Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

BMW M6 Gran Coupé Individual: Osmiválcový speciál s černobílou kabinou

David Bureš
Diskuze (23)
Personalizovaný vzhled hýbe světem automobilů. Třeba BMW M6 Gran Coupé je možné pořídit se speciální červenou karoserií a kontrastní kabinou.

Programem Individual nabízí BMW svým zákazníkům přizpůsobit si vzhled auta podle jejich nejtajnějších plánů. Tyto úpravy jsou dostupné také pro model M6 Gran Coupé. Jeden takto z personalizovaných vozů se prezentuje na přiložených fotografiích.

Karoserie prezentované čtyřdveřové M6 je lakována červeným odstínem Frozen, který pro tento model jinak nabízen není. Červený celek doplňují detaily z černého chromu, mezi ně patří lišty na klikách dveří, lišty u oken nebo koncovky výfuku.

Brzdové třmeny jsou lakovány zlatou barvou. To v případě M6 Gran Coupé značí na přání dodávané karbon-keramické brzdy, které nahrazují standardní kompozitové brzdy.

Speciální úpravy najdeme rovněž v interiéru této M6. Sedačky jsou čalouněny bílou kůží merino v odstínu Opal, které kontrastují s palubní deskou v černé kůží. Tento kontrast doplňuje oranžové prošívání sedadel v odstínu Sakhir a červené lišty na palubní desce ve stejném odstínu, jako je barva karoserie.

Dalšími specialitami v kabině jsou opěrky hlavy s vyraženým nápisem BMW Individual Manufaktur. Tento nápis se objevuje také na koberečcích a dveřních prazích.

Na techniku v útrobách vozu se úpravy programu Individual nevztahují. O pohon M6 Gran Coupé se stará 4,4litrový osmiválec přeplňovaný dvojicí turbodmychadel typu twin-scroll, který dosahuje výkonu 412 kW a točivého momentu 680 N.m. Motor spolupracuje se sedmistupňovou dvouspojkovou převodovkou.

Charakter vozu si nicméně majitel může do určité míry také personalizovat, upravit je možné nastavení převodovky, podvozku, výkonu motoru či stabilizace. Vybrané nastavení si řidič může uložit.

David Bureš
Diskuze (23)
28. 4. 2014 19:35
Re: Vlhké sny
Ahoj. Napsal jsem Ti SZ. Tak už netrucuj a odepiš :-)
26. 4. 2014 10:16
Re: Proč kupovat Aston Martin Rapid. když existuje tohle
tys v nich seděl?
Avatar - Vekacik
26. 4. 2014 03:03
Re: Vlhké sny
Právě že přesně naopak. Od Bangla to byli nejškaredější modely, hlavně 6,7 a 5... strašně zaoblené, nudné, ta M5 se možná trochu vymykala exterierovou upravou oproti normal 5. Současné generace všech modelu jsou perfektní :yes: . Jo, je tam možná ta sterilnost, možná už tam je větší podoba na jiné řady, ale hlavně jde poznat, že je to BMW a to je hlavní věc, že si to člověk nesplete s renaultem např...Vetsina lidi, co se o to nejak nezajima nepozna na prvni pohled, co je to za model, ale pozna, ze je to bavorak a za tim si krouti krk

M6GC je geniální auto, to se jim povedlo, superluxusní kupé/limuzína/sportak v jednom...
Peníze/výkon/užitná hodnota/univerzálnost je skvělé. Hodí se jak na každodenní použití tak i na okruh. Ten motor je lahoda, co inženýři vytvořili. Temer dokonaly motor, ty krivky kroutaku a vykonu jsou perfektni a vubec mi nevadi, ze to neni atmosfericka V10 :yes:

A Audi RS7 nebo CLS AMG bych vubec nezatracoval. Vsichni tri maji velmi podobne parametry a je jen na osobnich sympatiich, kdo si jaky model vezme. A jeste jednu vec maji spolecnou, ze je jde rozeznat na prvni pohled od ostatnich modelu znacky. Jejich vzhledy jsou jedinecne(prozatim).
Avatar - flyboyeda
25. 4. 2014 23:29
Re: Proč kupovat Aston Martin Rapid. když existuje tohle
sedni si na zadní sedačky v Aston Martin rapid, nic příjemného to není

bavím se o Rapidu né o DB9, ta je ok je to dokonalost sama

Rapid je nesmysl
Avatar - fOE
25. 4. 2014 23:22
Re: Proč kupovat Aston Martin Rapid. když existuje tohle
tak tim se to vysvetlilo >:D