Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Británie supersportům nepřeje. Na odpis tu skončil další McLaren

Stanislav Kolman
Diskuze (3)
Jako by byla domácí půda pro automobilku McLaren zakletá. V krátké době tu totiž došlo k fatálnímu poškození hned dvou jejích modelů.

Video se připravuje ...

Před více než měsícem jsme vás informovali o videu hořícího modelu P1 vyladěného divizí McLaren Special Operations, jednoho z nejslavnějších kousků v zemi. Nešťastný incident, řeklo by se, jenže jen o pár týdnů později byla domovina automobilky McLaren dějištěm druhého podobného neštěstí.

Tentokrát nešlo o požár, ale o vážně vypadající nehodu. McLaren 570S, jenž ke svému novému majiteli dorazil před dvěma týdny, skončil po velkém karambolu potlučený ze všech stran a s vystřeleným airbagem na místě řidiče. Výrazně poškozená příď s ulomeným kolem budiž definitivním důkazem, že o malý ťukanec rozhodně nešlo.

Stejně jako v případě shořelého vozu P1 není jasné, co incidentu předcházelo. Nepodložené informace tamních médií hovoří o tom, že řidič vůz nezvládl, srazil chodce a z místa nehody utekl. Policie však tuto teorii nekomentovala a žádné oficiální informace neposkytla. Vzhledem k vzácnosti supersportu je ale pravděpodobné, že najití vlastníka nebude trvat dlouho.

Vedle dvou McLarenů došlo v nedávné době ve stejné zemi k poškození ještě jednoho supersportu. Na dálnici nedaleko Goodwoodu tu řidič ztratil kontrolu nad sporťákem Pagani Zonda PS a taktéž jej značně poškodil. Na rozdíl od vozů britské automobilky má on velkou šanci na to, že auto opět uvede do provozu.

Stanislav Kolman
Diskuze (3)
28. 11. 2017 11:47
Re: Video
JJ, blokuju reklamy i automatické přehrávání. Když auto.cz jinak nedá...
Avatar - frogman
28. 11. 2017 10:34
Vzhledem k vzácnosti...
"Vzhledem k vzácnosti supersportu je ale pravděpodobné, že najití vlastníka nebude trvat dlouho"?

LOL.

Vzhledem k vzácnosti SPZ SR67RAV je pravděpodobné, že najití vlastníka nebude trvat dlouho...
28. 11. 2017 09:13
Video
Už mě to automatický přehrávání videí začíná *. Že já si zase auto.cz vyndám z adblockovýho whitelistu?