Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

To je škody! Unikátní McLaren P1 divize MSO skončil v plamenech

redakce AUTO.CZ
Diskuze (10)
Tento konkrétní kousek patřil mezi nejznámější vozy McLarenu ve Velké Británii, hořet začal ze zatím neznámých důvodů.

Video se připravuje ...

Video se smutným pohledem na hořící McLaren P1 se na sítích objevilo před dvěma dny. Incident se odehrál ve Velké Británii, domovině automobilky, ze zatím neznámých příčin.

Šlo o vůz vyladěný divizí MSO (McLaren Special Operations), jež se věnuje nejrůznějším detailním úpravám přesně dle vkusu a přání zákazníka. Registrační značka prozrazuje, že jde o kousek, který se pravidelně účastnil tamních automobilových akcí a v Británii patřil mezi dobře známé kousky.

Krátké video ukazuje vůz, když už jej pohlcovaly plameny. Všimnout si můžeme také stopy od oleje, nebo paliva, která za automobilem zůstala. Právě únik některé z kapalin by mohl být strůjcem této nešťastné události.

Zatím nepřišlo žádné oficiální potvrzení o tom, že se incident obešel bez zranění, ale někteří britští novináři informují, že v autě seděl pouze řidič a podařilo se mu uniknout, čemuž nasvědčují i otevřené dveře.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (10)
Avatar - speedfred
25. 10. 2017 09:20
Re: hhh... hori housle
keby horelo Ferrari ,to by bol iný príspevok od teba
25. 10. 2017 06:51
Re: kdyby v tom byl diesel
Toto chod prednášať do materskej školy. Skus si tou nehorľavou naftou pokropiť výfukové potrubie a uvidíš čo sa stane.
Nám zhorel náklaďák kvôli netesnosti v palivovom systéme.
24. 10. 2017 16:06
Re: kdyby v tom byl diesel
:-! [odkaz] :-!
Avatar - Googlit
24. 10. 2017 15:41
Re: kdyby v tom byl diesel
Mě zase zemřeli oba rodiče, sestra i morče na rakovinu kvůli TDI emisím. A jak vidím souseda jak každé ráno sedí v autě a čeká půl hodiny až mu TDI začne aspoň trochu topit, tak vím jistě že taky brzo umře. Takže to si nevybereš Adku.
Re: kdyby v tom byl diesel
Když hoří auto s dieselem, tak většinou od elektriky chytne plastová palubka. Když hoří auto s muzeálním benzínovým motorem, stačí na to jediná drobná netěsnost. Mně takhle uhořeli v autě 3 příbuzní...