Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Land Rover nabízí svezení s klasiky i současnými modely (+video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)
Land Rover Heritage Driving Experience je název nového programu pro příznivce britského specialisty na terénní vozidla.

Na jaře letošního roku se představila nová divize Land Rover Heritage, která podobně jako Jaguar Heritage patří pod křídla Jaguar Land Rover Special Operations. V první fázi své existence se toto oddělení zaměřilo na nabídku originálních dílů pro historické Land Rovery a Range Rovery.

Nyní britská značka spouští Land Rover Heritage Driving Experience, který sází na podobný model jako na podzim loňského roku uvedený Jaguar Heritage Driving Experience.

Stejně jako u Jaguaru i Land Roveru mají zákazníci možnost výběru z několika možností svezení s klasickými i současnými modely. Samozřejmostí je jízda v terénu, která účastníkům poskytne možnost okusit schopnosti britských off-roadů.

Nabídku Land Rover Heritage Driving Experience zahajuje program The Series I, II and III Vs Modern Defender za 85 britských liber (zhruba 3250 Kč), který již svým názvem dává jasně najevo, že jeho účastníci na vlastní kůží okusí evoluci tradičního modelu značky od jeho první generace až po současný Defender.

Program Land Rover Historic Drives za 90 britských liber (okolo 3400 Kč)nabízí svezení s klasickým Land Roverem i Range Roverem a přidává k němu jízdu v armádním Land Roveru 101 Forward Control s kabinou řidiče nad předními koly.

Za 125 britských liber (přibližně 4750 Kč) je v nabídce Range Rover Then & Now, který umožní srovnání klasického Range Roveru s nejnovějším provedením pro modelový rok 2015 na silnici i v terénu.

Vrcholem nabídky je program Land Rover – The Collection, který nabízí za 250 britských liber (okolo 9450 Kč) možnost vyzkoušet všechny klíčové modely značky od konce čtyřicátých let až do současnosti.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (0)