Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Video: Chevrolet Cruze RS – Sportovní doplňky pro sedan

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (12)
Na autosalonu v New Yorku se představuje Chevrolet Cruze v provedení s označením RS, za nímž se ukrývají stylistické úpravy karoserie tohoto čtyřdveřového sedanu.

Chevrolet Cruze RS je založen na severoamerických stupních výbavy s označením LT a LTZ. K pohonu těchto provedení slouží přeplňovaný čtyřválec 1,4 Turbo Ecotec s výkonem 103 kW (140 k) a točivým momentem 200 Nm.

K odlišení Cruze RS od ostatních verzí poslouží agresivněji tvarovaný přední nárazník, nástavce prahů, spoiler na víko zavazadlového prostoru a nový zadní nárazník. Pro interiér jsou připraveny chromované rámečky přístrojů a modré podsvícení na černém podkladu.

Doporučujeme
Chevrolet Cruze Eco a Cruze RS: Úsporná a sportovní verze pro americký trh

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (12)
6. 4. 2010 14:25
Re: Barva
Nj ale je to škoda. aspon ta 1,4T, nelépe pak ty motory co jsou v astře by se mi líbily.
2. 4. 2010 15:52
Re: Barva
Tak napsat pokulhava jeste neznamena, ze je tragicky, staci si precist test 1,8 LT, co je tu, technika je na urovni, pokulhava pouze ve srovnani se "sestrickou" Astrou. Navic Cruze ani neni mireny proti ni, srovnavam je jen kvuli pribuznosti
Avatar - Dinar
2. 4. 2010 10:47
Re: Barva
Pořád budeš mít rozdíl mezi lidmi, jeden si pořídí auto v hezké metalíze na velkých kolech, druhý raději auto s aktuálním motorem a převodovkou. ;-)
2. 4. 2010 10:42
Re: Barva
Takhle, je pravda, ze jediny model, ktrey se da zatim porovnavat, je Cruze, mozna tak jeste Captiva. No ale Cruze je jen prekapotovana Astra, se vsim vsudy, trosku rozdily v interieru. No a pak Cruze samozrejme pokulhava motorama, coz uz je ta ta preference opelu, bohuzel
2. 4. 2010 09:54
Re: Barva
tak jediny opel, ktory s tymto mozes porovnat je astra..tam moze byt preferencia, ze chces proste hatchback radsej nez sedan..a pravdepodobne lepsiu techiku a elektroniku (ale nemam to overene)