Chlapem ve dvaceti, ve třiceti i v padesáti

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Ve dvaceti jsme my chlapi plní života, ve třiceti si věříme, ve čtyřiceti už na to tolik nemyslíme a v padesáti? Buďme chlapi pořád!

Jsou dvě věci, při kterých se cítíte opravdu jako chlap – řízení rychlého auta a noc strávená s krásnou ženou, nemyslím tedy povídáním. Ta druhá varianta je zážitkem sice intenzivnějším, ale co si budeme povídat, není to napořád… Nebo je to jinak?

Ve dvaceti jsem si auto ještě nemohl dovolit a tak jsem „byl chlapem“ hlavně s krásnými ženami. Později, mezi třicítkou a čtyřicítkou jsem si užíval plnými doušky za volantem rychlých aut i v náruči své krásné ženy. To bylo krásné období. Po čtyřicítce jsem zjistil, že v posteli už to není, co bývalo, párkrát jsem nepředvedl vůbec nic a dříve milované intimní chvíle s mou ženou mě začaly spíš stresovat. Začal jsem se takovým situacím vyhýbat a své ženě nakonec taky. A pro jistotu jsem si pořídil rychlejší auto, abych posílil své haprující mužské sebevědomí. Fungovalo to. Ale jenom na chvíli…. Brzy jsem zjistil, že ani nejsilnější auto na světě ze mě neudělá celého chlapa a už vůbec mi nenahradí intimní vztah s mou ženou. Kdyby to tak šlo vrátit zpátky…

Takové pocity zažívá mnoho mužů. Porucha erekce není v žádném případě nějaký vzácný problém. Statistiky uvádějí, že téměř polovina mužů po čtyřicítce se už setkala s problémy s erekcí.

Z celosvětového výzkumu zabývající se sexuálním chováním mužů a žen vyplynulo, že takový problém může mít velmi negativní vliv na kvalitu partnerského vztahu. Téměř 80% respondentů potvrdilo, že poruchu erekce vnímá jako velkou zátěž pro partnerský vztah.

Erekce je pro mnoho mužů alfou a omegou mužského sebevědomí. S přibývajícím věkem a postupem civilizačních chorob se ovšem její kvalita zhoršuje. Řešení problému naštěstí nemusí být složité. Je ale nutné postavit se k problému čelem, nespoléhat na kamarády, na internet, nebo volně prodejné přípravky slibující zázraky. Účinné léky existují, ale může vám je nabídnout pouze lékař, jsou totiž dostupné jen na lékařský předpis. Není třeba se návštěvy lékaře obávat. Vyšetření je jednoduché, a jeho absolvováním můžete předejít možným zdravotním komplikacím. Navíc existuje opravdu velká pravděpodobnost, že se váš problém s erekcí se stane minulostí. Nejrozšířenější léčbou poruchy erekce jsou tablety užívané před pohlavním stykem. Na trhu existuje několik přípravků, které se liší zejména délkou účinku – tedy nikoli dobou, po kterou máte nepřetržitě erekci, ale časem, po který je možné erekce kdykoli dosáhnout a uskutečnit pohlavní styk. Svěřte se svému lékaři, proberte s ním všechny možnosti, abyste měli jistotu, že dostanete lék, který nejlépe odpovídá vašemu životnímu stylu, zvyklostem a očekáváním.

Je jedno, jestli je vám třicet, čtyřicet či padesát, i ve vyšším věku si můžeme užívat hezké chvilky nejen za volantem našeho silného auta.

Více informací naleznete na www.lecba-erekce.cz.

ED-2011 042CZ

Prezentace klienta
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly