Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Chuck Norris se stal tváří značky Fiat Professional

Michal Fokt
Diskuze (11)
Hrdina amerických akčních filmů se stal ambasadorem užitkových fiatů. Důvod je zřejmý: víte, kolik Chuck řídil Fiatů? Všechny!

Z filmů a seriálů s Chuckem Norrisem si sice dělají všichni legraci, ale americký herec a mistr bojových sportů s irskými a indiánskými kořeny se stal podobným kultem jako Sylvester Stallone nebo Arnold Schwarzenegger a má milionů příznivců (a spřízněných recesistů) po celém světě. Ostatně počátkem této dekády jeho popularity využil i český telefonní operátor T-Mobile, když s ním natočil několik spotů. Je totiž populární i u nás, nestává se přece moc často, aby si někdo ještě před narozením zařídil, že jeho jméno ponese pražská městská část.

O Chuckovi je známo, že nepotřebuje auto, všude, kam potřebuje, se rychleji dostane pěšky, ale to mu nebrání stát se čerstvě tváří značky Fiat Professional. Příští měsíc s ním bude spuštěna velká kampaň, která bude zřejmě plně využívat jeho dlouhá léta budovaného image.

Podle Fiatu mají Chuck a italské užitkáče mnoho společného: odhodlanost, spolehlivost, dynamiku, schopnosti a blízký vztah k lidem. O superschopnostech se sice tisková zpráva nezmiňuje, ale to je přece naprostá samozřejmost. Zatím není známo, jak moc jich Fiat v kampani využije, ale jsem si jistý, že se s už sedmasedmdesátiletým borcem nudit nebudeme.

Michal Fokt
Diskuze (11)
Avatar - Ada je zase tady
31. 5. 2017 23:41
...víte, kolik Chuck řídil Fiatů?
Všechny! Najednou! ;-)
31. 5. 2017 19:20
Re: Pěkné téma
>:D >:D >:D
Avatar - Dzakobo
31. 5. 2017 15:56
Chuck je s FCA spojen dlouho
Však už před více jak 20 roky šoféroval RAMy a určitě i jiné Dodge. Kdyby jezdil třeba v F150, moc by mi to nepasovalo. Chuck + Ram = legendární dvojka >:D
A Fiatu :yes: za povedený marketingový tah
31. 5. 2017 15:51
Pěkné téma
Začalo to tak, že se chuck vzbudil s polštářem pod pistolí a řekl si, že by dodávka potřebovala jeho. Nejbližší dýlerství fiatu tedy přišlo k chuckovi a na základě vyjednávání, které proběhlo den předem bez jeho účasti dostal 101% slevu. Protože chuck nemá rád naftu jezdí se spotřebou 0l/100km a navíc stanovil nový rekord v počtu ujetých km ... dojel totiž nové ducato až do konce. Dvakrát.

Nelze taky nezmínit to, že spolupráce této legendy již nese své ovoce. Chuck navýšil zisky fiatu - o 2,3 metry. Analytici se bojí zeptat co to znamená, ale akcie radši rostou.
Avatar - speedfred
31. 5. 2017 14:49
Re: Chuck je frajer
chlapci pobavili ste :-)